Tuesday, February 1, 2011

... edisi cangak mencangak ...



hehehe aku pun confius aper makna cangak mencangak ni.. tapi member aku suka guna ayat tu..
ayat org jawa kot.. kihkih
pada saper2 yg jawa tolong translate bagi aku faham... 

lunch tadi tak makan pun okey...
tapi makan kol 2.30 pm.. ok la tu.. hehe deli McD delivery jer.. hehe
sebab temankan cu-N cashkan ceks.. utk kitaorg shoping...
okeysssss bukan shoping handbag ke? baju ker? kasut ke?
ni shoping lain punye...
yg tau je faham shoping aper..

al kisah kat sini... nk citer... bapak lama wei.. hehe igt kan kejap je.. huhu
tu yg tercangak2 aku ngan kak wie dalam kete.. haiiiippppp ngantuk yg amat...
utk menghilang kan bosan... aktiviti menangkap segala jenis objek berhampiran... bukan tangkap guna tangan..
tanggap guna camera la.. kihkih.. 

so waaaa chaaaaaa... hasilnya... 

... kat sini la cu-N cash kan ceks... 

... berhadapan dengan bangunan ni...


.... binatang chumel ni hiasan cuma... 
saya namakan dia ms. dolly...
  
.... ade juga bangunan ini berhadapannya... 
seee langit dah mendung okiessss.

...sekalinya nampak binatang ni... lori ni nmpak isi dalam... tertarik menarik... 
ajak kak wie g tapi dia taknk pulak... uhukuhuk...


..ini saya... 
dengan 'bos' sy... 
cisss feel mcm bos la tu...huhu dok belakang...
hahaha takde la tu la kak wie...

...ok.... sy tutup kisah ari ni dengan ms.dolly...
k la nk balik dah...
jumpe lagi.... 



2 comments:

TAUHU TELUR SUMBAT UDANG said...

Bleh tak nak comment skt........ Yang kat belakang tu memikiokan tak anta JD lagi...... Yang dopan tu plak, nak menggayakan spek baru ke?????

Azalina M.Salleh said...

bnyk yg difikionya tu...kihkih