Thursday, January 14, 2010

Futsal...futsal...futsal...

lately ni every thursday malam 8 - 9.30 adalah aktiviti2 menjaga kesihatan mental dan fizikal...
mood sekarang tak tentu arah la..
jap kang rajin, jap kang malas..


sementara bos aku tengah meeting aku nk update sal futsal last week..
malam ni ada lagi futsal... hip..hip..horayyyy
walaupun bermain hanya 15 minit sebelum tamat tempoh permainan aku berjaya mengolkan 1 go..
ok lah tu dari takde.. huhu... tenaga kurang la, sebb last week balik lambat dr ofz, so keletihan tu masih tertinggal dlm diri..


k la jom layanzzz piz...

cam biasa.. dgn Dia Shila .. posing itu wajib..
guna HP dia semua gmbr ni.. aku takde camera..
takkan nk bawak SLR lak g berlari tengah padang.. hahaha



3 speeckeless girl...
kami tetap kental berlari ke sana ke mari mengejar bola dengan memakai cermin mata.. huahuahua..
heybattttssss kan

ko memang suka buat muka huduhhh camni kan.. urggghhh



kasut ini juga berjaya menjaringkan gol...
thumb up to 3F...
- faeza, fiza & fatma -

we are da best...
cittt ade ke yg puji, tak dengar pun..
takpe dulu masa aku kat sekolah, cikgu aku kata saper yg sudi puji kita klu tak diri sendiri..
sooo aper lagiiii pujiiii habis2an...



ko ingat bagus ke ko edit gmbr sampai jadi camni...
heeehhh suka ati la kan.. ade minta tolong kat orang ke..
kahkah dialog emosi.. mcam H.A.R.A.M. je...


ni la keje nya pas bakarr lemak, tambah lemak...
tapi masa ni aku berjaga menjaga diet.. cittt... hahaha
aku tak makan
tapi....
2 gelas air aku lantak....



kak uyun kenapa dengan mulut kamu tu.. huhu..

makan di CKT aimar, TTDI...


oklh dah kol 5 terlebih sikit ni..
aku nk balik..
nk basuh baju, pastu nk iron baju utk keje esok...
pastu FUTSAL la.. hahahaha
ari ni tak de kelas...
aku suka...





nota celah jari : aku kena tunda ke kepulangan ku ke rumah ni.. urrrrhhhh ta chukaaaa nya

6 comments:

cik nurulain said...

besh besh futsal. tp nanti sengal-sengal lah kaki~

Azalina M.Salleh said...

jom la join.. baru2 memang sengal2 n sakit2.. tapi lama2 ok.. enjoy...
klu u nk join jomlah..

Hidaya a.k.a IbuBalqis said...

kalo boley ku join...(mode pandang syiling )

hisham said...

aza...cute la u rmbut pndek...tergode plak....hahahah

hisham said...

salam...aza..nnti nk join u main futsal...leh x?

Azalina M.Salleh said...

Hidaya : buleh je join, jga gol pun ok..

Hisyam : tq puji2 ade makna ke.. hahaha.. u ni buat i blushing2 je.. kihkihkih...
nk join jom la.. tak de hal munyeeee