Wednesday, May 27, 2009

aktiviti hujung minggu....

hmm saat2 jiwa kacau mane leh dok diam...
thanks utk sahabat2 aku yg sentiasa ade di saat2 mcm ni...

kol 5 petang ezza amik aku, die kata nk jejalan kat MYdin USJ.. aku pun on je la...dr dok umah sesorang baik aku follow..at least tak de la aku layan perasaan tak tentu arah...come on azza life must go on!!!!!!

pic kat atas tu masa kitaorg kat summit USJ... dah penat berjalan kaki cam nak tercabut... duduk la depan kedai baju tu.. (nampak tak nama kedai tu...) then sempat la snap2 picture...

tak kisah la org nk kata ape.. huhu sebb ramai org lalu lalang.. saper suruh dok depan tangga..memang la org tengok.. sekarang aku tak kira, aper2 situasi pun aku nk gak tangkap gmbr.. manalah tau satu hari nnti umur tak panjang, at least ade gak sumting yg org leh tgk ...mane la tau ade yg rindu...(huhuhu ade ke yg rindu aku??? :-( ..)

hmm pas lepak n round2 kat summit, ezza nk beli MP4..jejalan takde yg berkenan.. so aku suggest g plaza alam sentral..(PAS).. jejalan n surver2 jumpe.. hmm come n murah sebb after less..sorry tak sempat nk snap.. then pas beli, oleh kerana mlm masih muda lepak kat dataran sat.. sambil meluahkan isi hati masing2... mudahan lepas sesi luahkan perasaan kurang la sikit tekanan... sambil lepak pun haruslah snap2...biarlah org nk kata ape... giler glamour ke... janji jgn gila meroyan...huhu.. Actually, kitaorg bertiga ni pun sebenar nya masing2 ade kisah sedih... so masing2 cuba nk avoid dr perasaan tu.. utk ezza, salam takziah..semoga Allah mencucuri rahmat n Dia ditempatkan di kalangan orang2 yg soleh... utk ain : dugaan bercinta jarak jauh.. huhu...just wish all da best for u dear.. utk aku : setiap yg berlaku ade hikmahnya... redha dengan segala yg berlaku...mungkin Dia bukan diciptakan utk mu... p/s thanks utk semua yg sentiasa di sisi...

4 comments:

Tiniedia said...

Wahhh, kuar tak ajak aku pun..yelah, dah ade kawan baru..sapelah aku ni kan???? Mane nak igt aku dah (sob3x!!)

azalea said...

la tinie, jangan la majuk sayang... hmmm aku pun ezza yg ajak last minute...masa tue aku tgh sedih2 sesorang kat umah..ko tak tgk muka sememeh tu... sorry sgt dear mane lupe ko..igt ko takde coz ko kata duit tingal bper RM...so igt ko kat gombak..sorry sangat, mana aku lupe ko..ko kan my best frenz gak...sabtu ni, ezza ajak tgk wayang..klu on aku sms ko..ko ade kat shah alam tak....

kakuna_daisy said...

yeahh...! i like this kind of entry..
full of hopes for future and happiness..!
hehehee..
keep it on gurl..

azalea said...

hahahahah.... go...ain ...go... enjoy da life..