Wednesday, November 18, 2009

Ayam Penyet & 2012...

tepat 5.40pm mizi call... "aza jom ayam penyet... " "Bila???" "Sekarang..." "hujan sey.. aku nk g kat parking kete pun tak leh.." " tak pe aku amik ko kat lobi.." haha sey baik kan dia... hehe tapi dia bukan scandal a.k.a bf aku ok.. we memang close.. teman tapi belum mesra terlampau... ahakkksss... "ehh mizi tak leh amik aku sekarang.. aku kena amik anak buah aku dulu, pastu anto kat tmpat kerja akak aku...blablabla... eh ko ajak ain sekali k..." "ok.. camtu ko tunggu kat umah..." dlm hati.. Yessss.. aku leh mandi dulu.. ok tolongla jgn panggil aku ayam penyet.. nk wat camne.. sejak "seseorang" tu perkenalkan aku ayam penyet ni.. asyikkkk la terbayang2 ayam penyet...
~~~tengok la cik kakuna tu.. aper2 la yg dia cari...~~~
~~~ Dia la Driver kami... ~~~
~~~~ antara menu pilihan kami.. ade emping, ada sup rawon, ayam penyet, nasi, kopi ais dll....tak sempat nk snap semua...~~~
pas mkn ayam penyet... kitaorg tak plan pun.. nk tengok wayang.. mizi ajak tengok 2012.. ok g beli tiket... gilerrr full book.. kitorg dpt tiket pun asing2, itupun coz mereka2 yg dah booking tapi tak amik.. so merasa la tengok berjauh2an.. habis movie balik da.. sekian.. nota celah jari : MIZI on tak 5hb Dis ni.. conquer Bukit Broga????

5 comments:

Dr PC@Notebook said...

wei,5hb dis teater natrah.jgn lupe...

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

hahahaaha....
aku suke yang tak plan2 ni..hehe..
btw,cite 2012 mmg best..
takla segerun yg aku bayangkan.
haih..imaginasi je lbih..ahahaa..
tp kan,bgus jgk dok sorang2,klw tak asik nk bsembang je..hehehe...
masing2 layan jew...
pheww..~ ~

Anonymous said...

Korang makan sedap2 x ajak aku pun... dah lah tu ada emping plak... my favourite...

p/s Mizi kena blanja den bila dapek gaji.... jgn lupo....

Meru Boy forever

Azalina M.Salleh said...

Dr. Pc = ingat... tak sabar nk g.. tapi brogo dah postponed ahad...

kakuna = aku pun suka unplan2 ni...ala ko ni tupun nk greun naper... tapi memang takut la wei, keinsafan

PrincessCharming said...

AZA : OUWH....MAKAN TAK AJAK YER...TAKPE2...AKU INGAT...
MIZI : NI PUN SAME...RUPENYE KO LAH MASTER MIND NYE YER...ADE UBI ADE BATAS...ADA HARI AKU BALAS... :D
AIN : KO MEMANG..KO PUN SAME... WISH2..AIN JADI AYAM... KLINGGGG******** (PADAN MUKA KO)

WAKAKAKAKAKAKAKA :D