Tuesday, November 10, 2009

PESANAN DR PENAJA....

ehhh lupa nk tanya korang.. ok tak wajah baru blog aku..
actually i very like dark purple.. tapi blog ni still ade ubahsuai.. nnti aku continue sikit2..
mood tak de la so sikit kelam... harap korang sabar n terus menyokong aku key... hehe :)
motif gambar ni.. haha sajer je.. aku punye suka la kan (i very like combination red n black)... ade korang kesah???..hehe tak de la just nk bgtau semua friends... aku ok... thanks ya korang yg take care pada aku... saje letak gmbr ni.. kekawan aku nk tumpang glamour diaorg kata... ahaksss... (korang yg nk tumpang glamour pun leh jugak email gmbr2 korang key.. hehe) gmbr ni masa aku dgn ain utk hari terakhir paper kitaorg.. waktu ni pagi.. boleh lagi berposing2 sebelum masuk dewan exam.. "hey azza... ko ingat ilmu ko dah penuh didada...???" "ain aku cuak ni paper aku petang ni, giler la aku dah lupe aper yg aku study mlm tadi.. uhuksss :("

Gmbr kat atas ni dgn Fareza masa kunun2 nk main futsal... tapi terus tak de mood... uhukksss... Fareza sedih la aku die wat aku cam ni..

Fareza be strong key...

6 comments:

Hisham said...

lawa layout u nie...comeynyer pic2 ni...nnti emailkan kt i satu ek...

Azalina M.Salleh said...

opppssss hak cipta terpelihara... hehe

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

yeah yeah..lawa lawa.@@ buat kn aku seketul..hehehe

Azalina M.Salleh said...

heheh tapi aku rasa jiwa aku tenang dgn merah hitam la... kihkihkih...
buat kan kat ko buleh tak de hal.. nnti kita lepak MRs. kaya.. sebb server kat situ sangat la laju

Anonymous said...

hye azalina..nice layout.
black + purple. for me its very nice..well done!

Azalina M.Salleh said...

anonymous : ihiksss.. may i guess who ur u.?? Mr. H ??? yea ker...
anyway, thanksss... teruskan mengikuti e-diary saya key...