Thursday, November 12, 2009

Berjumpe dgn si Dia...

wah seronok la tajuk n3 ni...
okeyyy nk citer ni.. aktiviti semalam..
ok walaupun pepagi buta aku rasa mcm ade 1 bala atas kepala otak aku ni...
tapi it just normal.. it life, everything will be happen..
juz take it...lalui hidup ini dengan penuh keriangan n ketulusan... chewaaahhh
continue... balik keje semlam aku sempat tido depan TV..
letih nok semalam.. aku pun tak tau aper yg buatkan aku letih sesangat...
kol 7 pm baru bangun... g mandi, solat...
kak la ajak g IKEA, tapi cam tak larat.. lagipun aku nk jumpe kawan aku a.k.a teman persekelasan... korang percaya tak klu aku kata aku dgn die ni dr tadika sampai masuk U sekelas... haha how great time waktu tu...hehe sampai ade lecterur kitaorg kata, " u all ni tak bosan ker dari kecik smpai ke besar bersama.. "
hehe ntah tak tau la nk kata kn..
dulu2 kitaorg ade la terfikir nk wat majlis kawen sekali..
(fara ko ingat tak.. angan2 mak jenin ko ni..)hehe
sebb nya kitaorg ni berjiran.. rumah aku depan rumah die.. so konon2nya save arr budget..
huhu tapi jodoh aku belum sampai.. hehe..
ok la stop la.. nk citer sal kenangan kitaorg ni sampai bila2 tak habis kang...
mlm tadi fara jumpe aku.. bagi kad kawen die..
21 november ni.. ahakkssss again makan nasi minyak..
ok buat pengetahuan uollssss bila aku cuti sem je, jadual weekand aku akan full ok..
until 25 disember..
ramai nya kekawan aku kawen...
neway alhamdullillah, maybe masa untuk aku akan tiba juga...
key la kita tengok aper yg dia bawa utk aku...

*** fara aku pinjam gambar kawen ko.. hehe aku klu tgk muka bapak ko mesti aku ingat 1 panggilan dia utk aku... masa tu rambut aku sangat la pendek... ala2 jantan kot.. bapak die panngil aku sudirman.. auwwwww ade ker rupe aku ni cam sudirman.. uhukssss tapi tak de la gmbr aku masa short hair tu.. kelakar kan.. ****

***fara bawakkan ini utk aku... pelik ke??? hehe aku tak dpt balik masa dia nikah... coz masa tu aku exam time.. then ade la keadaan2 yg tak dpt dielakkan terjadi atas diri ini.. ***

*** ni kad kawen belah lelaki... azza & pasangan??? hehe cepat2 saper nk ikut aku g kenduri kawen dia angkat tangan.. jadi pasangan aku.. aku pun still terfikir, ade ker aku ni pasangan... ade mcm takde, takde macam ade... ahakkksss macam2 ader...****

Sekian, n3 utk kali ini.. wah panjang jugak yea...

4 comments:

Fatt Chin Choy said...

dia kawen duluan yer...
nanti turn ko plak

Azalina M.Salleh said...

yup... insyaallah

Putery farra said...

huhu....jemput la yer kerumah aku tue...aka umh bapak mertua ku...hahha....ko nk ajak kwn2 ko yg lain pun bolh gak....

Azalina M.Salleh said...

putery farra....
aku bawak segerobolan shah alam nnti haru lak ko nk layan kitaorg... insyaallah aku akan tiba gak di rumah ko yea