Friday, November 13, 2009

JB i coming....

ok kawan2 ada 1 pengumuman.... aku akan ke JB dr sabtu - isnin... aka nye isnin aku akan mencutikan diri aku.. Tujuan : memenuhi hajat parent aku utk hadir ke majlis Doa Selamat uncle aku... atok aku n uncle2 aku akan menunaikan Haji.. parents aku nk hantar diaorg kat airport... aka aku anak yg solehah... mustahil la aku akan hampakan hajat diaorg..upppsss sikit utk diri sendiri.. hehe so korang doakan tiket bas balik ke Segamat utk petang ni ada key... coz aku malas drive... badan tak sihat, otak tak cergas.. jadinya dari Segamat ke JB aku akan jahanamkan kete adik aku.. ahhhaakkkksss.. kejam kan aku.. haha saper suruh ko tak nk drive n macam2 alasan... tak de la awalnya nk balik sabtu pagi, sebb ayah aku kata nk g JB ari ahad tghari...tapi tup2 ubah planning nk g ari sabtu tengahari lak....makanya kena la balik mlm ni jugak.... pesanan istimewa utk kakak n abg2 aku jugak... korang ni betul2 tau mementingkan diri sendiri.. nasib la korang ade adik yg tak kisah n senang diajak berunding.. pesanan utk sesiapa yg nk jadi bakal suami aku juga.... korang kena sayang parents n family aku mcm mane ko sayang kan aku.. @ ko sayang kan diri ko.. bru aku akan sayang ko seperti yg sepatutnya.. sekian wassalam.. :P nota celah jari : kekawan pinjam GPRs.. aku lupe la camne nk drive ker JB nun...

4 comments:

Putery farra said...

huhu...kem salam kt family ko yerk....

bogat said...

owh...leklok beb...apa pon perkara baik..balsannye baik beb....
tp aku suka sgt perenggan akhir tu.......( elok ko tujukan padaaa...yg bikin ko migrain tu,...ngh3)

Azalina M.Salleh said...

putery Farra : insyaallah, aku dah ckp kat mak aku this week g weeding ko.. hehe

bogat : alhamdullillah dah kembali ke bumi shah alam, menjalani rutin harian yg membosankan.. uhukss..
ha memang pun aku tujukan utk si dia ayat tu

Azalina M.Salleh said...

putery Farra : insyaallah, aku dah ckp kat mak aku this week g weeding ko.. hehe

bogat : alhamdullillah dah kembali ke bumi shah alam, menjalani rutin harian yg membosankan.. uhukss..
ha memang pun aku tujukan utk si dia ayat tu