Saturday, March 5, 2011

...Berwajah Baru...

haiiiii.......
2 hari ni gigih ubah rupa blog ni...huhuhu
amacam... tapi rasanya ni belum complete... nnti akan ade lagi perubahan...

ha ni nk cakap tentang header baru.... nmpk tak ade papan iklan baru....
that's we call heartbeat.my...hah sape kata dgn blog buang masa... boleh wat duit jugak tau.. 

korang pun leh cuba gak.. mana tau dpt income kan... rezki, tak slah klu kita cuba...

nak tau cam ne nk wat...
meh sy tunjuk...kihkihkih
.. syokkkk mencuba ni...memenuhi masa lapang.
mana tau menjadi
hasil nya pun dah nmpak, baru sehari cuba... 
korang pun cuba lah k..

memula buka website ni....nnti uolls akan nmpk gmbr seperti di bawah..
korang ikut je anak panah tu....

klik kat gmbr heartbeat tu...pastu...

click kat arah anak panah tu... utk 'create account'

then bila korang dah klik kat anak panah tu korang kena isi personal detail.. isi smpai habis ok
jangan MALAS...


bila korang dah habis isi  semua smpai la tamat... 
nnti korang akan smpai step ni.. 



klik 'join HB'
settle dah... 
untuk dapat kan code




korang clik kat "GET a CODE"/



korang boleh pilih macam2 gaya yg ade.. 
copy paste CODE n letak dalam blog korang k...

hehehe memandai lak aku ni nk ajar2 orang...kihkihkih..
sharing is caring..


SEMOGA BERJAYA...





4 comments:

Putery farra said...

huh...ak pun nk buat gak lah...
huhu...thanks for the info yerk..

Azalina M.Salleh said...

cuba...cuba rugi tak cuba...

Putery farra said...

hurm....dh daftar nuffnang dia kata x blh ada 2 iklan dlm 1 blog..huhu....

Azalina M.Salleh said...

ehhh yea ke.. boleh la.. aku wat boleh... saper yg kata tak leh heartbeat ke @ nufnang