Wednesday, March 9, 2011

...Happy Bestday to Me.. v Fara

hari ni masuk office lambat sebb ari ni sepatutnya ade kes kat Makhamah
9 - 11 Mac 2011 tapi turn saya awal n deside utk masuk office
yea la save sikit cuti kan.. maklumlah kat sini tak leh dpt cuti tanpa rekod..
sbb nya bukan kes company ni.. tak pe la redha je..
klu kena panggil lagi, minta excuse la.. sbb rasanya turn sy dah tak bnyk kot..
tapi harap2 semoga kes ni cepat selesai lah..

nk warming up so bukak la blog dulu.. hehe tgk2 ade kawan sy wish kat blog dia la..
hehe thanks sangat for the wish.. thanks to FARA for the wish... really appreciate it...


ni la page dia.. korang2 pun g la terjah blog dia..
fara aku minta maaf tak sempat lawat hazique... promise nnti aku free aku lawat k..
sorry sangat2...



2 comments:

Putery farra said...

huhu..paham...korag kan selalu bz ...tak per..may b if sempat lah..ujg minggu ni samada sabtu or ahad nk p shah alam amik album kawin yg org tempah kt zul tue....dh siap katanyer...if ko ada berdekatan leh ar jpe kejap

Azalina M.Salleh said...

yea ker.. ari tu umah zai kawen jumpe mak ko.. mak ko turun umah ko kan nnti.. kaper2 ko roger k.. anyways weekand ni aku ade je kat umah