Friday, July 24, 2009

simple Char Keuy Teow...memang giler simple...

selamat ari jumaat....hoooraaayyyy esok cuti......bahagia rasanya di hujung minggu...
hmm nk sesajer menyibuk kat n3 nie, maklumla aku bukan la blogger tegaar...bila terasa nk menyibuk je bru aku n3 blog ni..nak citer sal semalam..
semalam actually aku dah balik office dah....anto cu n balik umah, then tetiba terasa2 nk makan Char Kuey Teow ...dah lama tak makan..so nk ajak cu n , malam tu umah cu n ade kenduri haruslah tak leh join...aku pun tepon la cik kakuna, ajak join makan...
cik kakuna ok jer, bak kata cik kakuna aku nk cover makan utk malam sekali...ok, so amik dia bus stop depan office aku, then g la tmpat g dihajati... nie la tmpt yg aku g melantak Char Keuy Teow semalam...dulu aku suka mkn kat sini, memalam kat sini happening, sebb sebelah tu Dataran Shah Alam, tmpt umat2 shah alam melepaking kan diri mereka di malam hari.... Muka bosan sebb lapar....ape kah fokus gmbr ini macam ni...hahaha jangan tanye sebb aku pun tak tau...sesajer kot suka2, belakang aku tu Quality Hotel Shah Alam..
cik Kakuna yg keselsemaan...huhuhu cian die kena gak teman aku...kuikuikui
belakang cik kakuna adalah Dataran Shah Alam
ni lah menu kami...aku keuy teow n tembikai jus...cik kakuna oir kosong n keuy teow...org demam kena bykkan minum air kosong je...hahaha...ni yg aku bengang ni apsal dah sikitttt jerrr...dulu aku order ni, banyakkkkkkkk menci2222 tak pe la mungkin ini rezeki utk ari ini...lahap jer la...Bismillahirrahmanirrahim..

selesai makan bayar n choww...tapi sebelum tu ajak kakuna teman g servey umah..aku nk pindah... hooorayyyy....

kol 8 ade kelas...adusss buuusannn sey...kelas report writting...aku bukan nk jadi journalis lak nk masuk kelas report writting ni...

p/s : whatever.....

3 comments:

valentina said...

salam, awak tau ke mana perginya kedai ini? saya pun sangat suka char kuey teow ni.

Anonymous said...

salam, awk tau kat mana perginya kedai ni dah? skrang xda dh di dataran

Azalina M.Salleh said...

dah lama tak makan kat situ dah..... tak tau lak dah takde kat dataran..... huhu