Friday, October 2, 2009

Bila KAU menjelma...

hahahaha bunyi title semacam jer..
ni adalah kerana bila aura rajin aku datang ... tetengah malam buta aku boleh memasak tau..
menu cam biasalah... menu bujang jew...
Citer nya camni...
semalam kan aku puasa, tapi aku cuma berbuka dgn sebotol air lemon tea je.. (favorate aku k)
then kelas lak habis sangat la lewat.. nk g makan member2 masing2 keletihan n kerunsingan sebb asingment melambak2 almaklumlah 3 minggu je lagi be4 weuolls FINAL.. so lecturer pun mengambil kesempatan mendera kitaorg...arrrhhh kejammm nya dunia..but, horaaayyy tak lama lagi cuti sem...
berbalik kepada titlte...balik umah, mandi2, solat... dak umah aku semua takde.. oh kemana kah korang pergi meninggalkan ku keseorangan ni.. huhu.. aku pun chow sekejap g umah akak den...kekunun nk tumpang makan, tapi tup2 akak ku kata, kitaorg makan luar tadi..huhu kecewa.. :(
ko masak la aper2 kat dapur tu..
terus g dapur bukak peti aisn tengok2... tarrraaaaaaa
terhasil la ini...

favorate den gak ni.. sardin...huhuhu mesti la marvelus kan.. mak paling suka sardin yg aku masak tau.. kakak aku yg mengandung siap request lagi anto rumah dia klu aku masak sardin..

yg ni tetiba akak aku request.. daging goreng kunyit.. oleh krna tak nk menghampakan, n ada lagi daging masa puasa tu sikit kat umah, aku rebus n goreng...

jadi lah ini sajer rezeki utk mlm ni.. alhamdullillah

4 comments:

bogat said...

wakakaaakaka..nak kata pebret eden..tak gak..tp kira makanan rutin gak neh(sardin la...daging tu kaddeng...kaddeng..)..ngeh2..tp kalo tgok2 la kan...mmg nmpak sedap neh....tetiba lak eden lapor sgt neh...adeyyyy

azalea said...

lapooo ke... meh sini den bgi ekau lauk ni.. ada lagi lebih yg malam tadi.. kihkihkih

oranglidi said...

wwaaaahh sedap nye daging goreng kunyit tu!

azalea said...

mau kah.. confirm sedap