Thursday, October 8, 2009

KITA MAKAN FREEE...

selamat hari raya..
hari utk kita bersuka ria..
selamat kami ucapan utk semua..
ari ni office aku wat sambutan hari raya..
wah buleh la berjimba2 n makan dengan suka relanya..
tapi bukan wat kat office..
tahun ni specialll cikit kot... wat kat Cattleya Grand Ballroom, WISMA PKPS

(ni la View WISMA PKPS... betul2 depan Blue Wave.. )

we start withhh... posinggggg posing itu harus... so, biarla pic. itu berbicara....
LAYAANNN jer la yea...

1st nk tayang gmbar aku dgn cik kakuna....

dgn puan wiewie gak.. cu n di sebelah jeles tak dpt posing ngan aku la tu.. hahaha

sebelum bertolak naik bas utk ke destinasi , posing dulu ya... beraturrr...

dgn cik nadia di dalam bus...

air sirap selasih utk hidangan tetamu...

mula utk makan... abaikan gmbr si baju hijau di belakang itu.

antara menu2 yg sempat disnap, banyak lagi tak sempat snap... huhu menu utama adalah nasi beriani..tapi tak sempat nk snap... sebb perut dah kelaparan..

sambil di hiburkan oleh artis jemputan..

Jaafar Onn, Shikin n Fazley Zainal...

ni lak Mantan @ ex Presiden SIRIM Berhad.. Dato' Ariffin sporting menyumbangkan suara n lenggok menyanyikan lagi dangdut lagi..

juga kumpulan Ghazal..

masa ni hapening giler.. coz Timbalan Menteri MOSTI n VIP SIRIM kena menari poco2.. huhuhu heybatttsss.. SIRIM memang HEYYYBAAATTT

syaraaaaaattt je nk posing2 ni... hehehe

wift fazleyyyy zainal.. aouwwwwwwchhh

gaya ala ntah aper2 ntah.. huhu

ok ke... ok la tu... :)

banyak sangat makan... tiang dah senget.. aper lagi korang tolong tahan..

korang tengok je la gmbr2 posing gedixxxxzzzz ni.. tak larat nk citer...

gmbr ni dgn Naib Presiden, Bahagian Korporat....

nota celah jari : nk muntah aku upload gmbr.. huhu

2 comments:

Hisham said...

hye salam mjengah..meriahnyer..byk x u mkn...k la u tk cre k...kita tkr link k..leh x u off u pnye verification word

azalea said...

hurmmm sekali sekala makan byk.. pas ni puasa lagi.. hehehe... huhu kena off ke???hehe insyaalllah nnti kita cuba key.. tapi ok what ade verification ni.. hehe
tq 4 see my blog.