Tuesday, October 13, 2009

JANGANLAH JADI CAM AKU....

korang klu g kelas @ g sekolah @ aper2 jugak majlis ilmu.. tolong la jgn jadi cam aku keyyyyy....
korang nk tau aper yg aku buat kat dlm kelas time classmate tgh gigih wat presentation......

*

*

*

aza orang bg rambutan ni kat ko suruh makan.. ko suka2 lak nk deco2 kan..

nasib tak kene debuuuussss dgn lecturer ko..

8 comments:

Haslidya Sesuci Nur Kasih said...

lawak la ko ni azza..fokus please!!hahah

Haslidya Sesuci Nur Kasih said...

kelakar la ko ni azza..fokus please..!!hahaha

oranglidi said...

uihh! concemtrate2!

Hisham said...

hehe...tu kreatif namenya...xper aslkn u x tido..at least ade gak bende yg berilmu u wat..contohnye cam u wat ni..k la u tkcre k..

klu u rajin,leh x u off kn word verification ni..tq

bogat said...

akkakakaaakakaka...kuikuikuikuikikikikikik....ahaahakahakahakahaks...bese le...dlm kelas mmg mesti ade 1-2 org budak nakal...ngeh3..tp kan yg nakal tu besenyele..bijak2...
( terkenang semasa dolu..)

Tiniedia said...

Takdo kojo lah tue,.,,aku lagi best, dok umah tido..see u next week major..:)

azalea said...

lidya : u know me lalink.. hehe aku kan mesra alam.. hehe ok pas ni aku fokussssss....

org lidi..: baik aku fokus..

hisyam :berilmu ke wat cam tu.. hehe .. nnti kita fre2 kita ubah yea.. but it gud what... for security

bogat : sy bijak ke???jap fikir sat... hehe

azalea said...

huhuuh tini ko memang .. tapi ko dak pandai tak pe klu tak masuk kelas