Tuesday, October 13, 2009

JANGANLAH JADI CAM AKU....

korang klu g kelas @ g sekolah @ aper2 jugak majlis ilmu.. tolong la jgn jadi cam aku keyyyyy....
korang nk tau aper yg aku buat kat dlm kelas time classmate tgh gigih wat presentation......

*

*

*

aza orang bg rambutan ni kat ko suruh makan.. ko suka2 lak nk deco2 kan..

nasib tak kene debuuuussss dgn lecturer ko..

8 comments:

Anonymous said...

lawak la ko ni azza..fokus please!!hahah

Anonymous said...

kelakar la ko ni azza..fokus please..!!hahaha

oranglidi said...

uihh! concemtrate2!

Hisham said...

hehe...tu kreatif namenya...xper aslkn u x tido..at least ade gak bende yg berilmu u wat..contohnye cam u wat ni..k la u tkcre k..

klu u rajin,leh x u off kn word verification ni..tq

bogat said...

akkakakaaakakaka...kuikuikuikuikikikikikik....ahaahakahakahakahaks...bese le...dlm kelas mmg mesti ade 1-2 org budak nakal...ngeh3..tp kan yg nakal tu besenyele..bijak2...
( terkenang semasa dolu..)

Tiniedia said...

Takdo kojo lah tue,.,,aku lagi best, dok umah tido..see u next week major..:)

azalea said...

lidya : u know me lalink.. hehe aku kan mesra alam.. hehe ok pas ni aku fokussssss....

org lidi..: baik aku fokus..

hisyam :berilmu ke wat cam tu.. hehe .. nnti kita fre2 kita ubah yea.. but it gud what... for security

bogat : sy bijak ke???jap fikir sat... hehe

azalea said...

huhuuh tini ko memang .. tapi ko dak pandai tak pe klu tak masuk kelas