Thursday, October 1, 2009

Raya oh Raya...

semua blog sekarang tengah BZ promote gambr2 raya..
aku tak kira aku nk letak gak gmbr raya..

*** my family...***

tema tahun ni merah Hitam...tapi abg aku yg dua tu tak de tema...
abg aku yg bj purple tu dpt cuti last minute...so memang tak prepare bju pun.. petang raya dah balik lumut, raya ke2 dah bertugas...die keje NAVY, dpt cuti sebelum raya n raya pertama je...
abg aku yg bju hijau tu saje nk matching2 dgn Gf die..
bju hijau sebelah aku tu GF die..
n pic ni adalah picture di pagi Raya.. kenapa GF dia ade dlm gmbr ni.. lu fikir la sendiri beb.. hehehe

*** diikuti dengan gmbr My Loving Parent..***

(abah memang tak suka kancing butang baju tau.... )

Selamat Hari Raya mak...abah..

maaf zahir batin.. Halal makan & minum...

*** this my real family... dengan penambahan ziyad zulqarnain, cucu sulong...dan Zamil Zulhilmi...sorang menantu...en. zamali ***

**** Along n Family****

*** aku dan adik beradikku...++ anak buahku...(nape muka aku camtu..haha patut la dpt anak buah pun suka buat muka)...****

*** adik memang suka buat perangai kalu nk amik gmbr.. abang lak giler berposing... ***

*** Gambar bapak dengan anak kesayangan nya mesti la ada kan...***

*** with my mum, odw balik kampung.. aku malas nk drive, tumpang je kete sesape...***

(naper muka aku putih semacam jer.. huhu mesti gara2 compact powder baru ..uihuihuhi..)

***aku dan diriku di pagi raya...***

banyak lagi sebenarnya pic raya.. and aktiviti2 di pagi raya... tapi sambung later la.... aku takde mood.. huhu

6 comments:

bogat said...

ehehe..mmg anak ayah ekaw neh....muko supo muko ayah....
esehmen..tgh best2..tetibo lak eakw xdo mood.....xpo3....eden setio jo tgu mood eakw tu dtg...ngeh3

azalea said...

hehehehe aku takde mood tengok muka boss aku ni.. terbang segala mood dlm badan ni....

oranglidi said...

huhu. kluarga bahgia.

azalea said...

alhamdullillah n harapnya kekal ke akhir hayat...
klu tgk video raya kitaorg leh jadi pening..kerana keriuhan nye

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

uiii..merah mak ngah..!!

azalea said...

merah itu CINTA, MERAH itu Menawan.. sekali sekala huhu