Friday, October 16, 2009

tAk boLeH Bla....

adussss aku kan dah kata blog ni mcm badi je..
kan dah kata NO N3 selagi tak habis exam...
huhu tapi aper dah jadi ni.. ????????????
kakuna la ni.. hehehe tetiba lak kan.. kihkih
jumaat yg mulia ni, kitaorg telah menjahanamkan diri kitaorg dgn lemak2 dan pembaziran wang.. hehe
yea ka...tak pe demi kak wie n cu n serta sahabat2 sekalian
AYAM PENYET motif kita lunch ni ok.....punya la jauh g makan..
dr shah alam ke sunway..

muka kak wie yg excited... kak wie jd driver sbb aku malas isi minyak..???

malas ke tak la.. tapi kak wie yg sukarela nk mendrivekan kitorg ker destinasi..

di sinilah kete diparkingkan... fuhhh punye la ramai org sangat susah dpt parking..

amik gmbr supaya tidak lupe @ sesat ok.....
sesiapa yg pelupa, sila contohi kami.. jgn malu2 utk amik gmbr tiang parking ni..
no charges ok.....
Add Image

laluan ke destinasi.....

tersalah laluan terpaksa ikut jalan jauh..cu n sowi yea...hehehe

time to eat.. terlupa nk snap gambar sebelum makan.. lapooo wooo

kat office kena dera ..

masing2 licin.. kan aku kata sedap n melatop sambal nya..

cu n menahan kepedasan.. kakuna still in steady mood...

tak perlukan lipstik, sebb kepedasan yg amat bibirku jadi merah ko...

berhenti sebentar berkenalan dgn Mr. Camel...

WHAT???????????????

aper dah terjadi pada aku ni... again..

makan tak sampai 5 minit makan ayam penyet makan lagi.. fuhhhhhh

dugaan.. betul ini melahap..

crispy wrap chicken cheese..

gilo sodap... aku pantang nampak benda ni.. mesti nk.. klu tak bg aku makan merajuk 44 hari..

nota celah jari :!#&!($^!&%$!# 3.21 ptg bru masuk office.. amboi betul la ni company bapak aku yg punye.. haha maaf ya bos... !#@!#!$^!*#%!*(@

2 comments:

bogat said...

mmg sdp sgt agaknya,,,,,x tgu2 lg...ko dah sental ...hgga sanggup susah2 pi pyramid.....makan punya alkish...

azalea said...

huahuahuah.... dak2 lain ni excited..aku tunjukkan tmpt je