Friday, October 16, 2009

MELANTAK DI TGH MALAM..

kan aku dah kata NO N3 selagi exam tak habis..
tapi tak tau la, dah kena badi kot.. nk gak update.. tapi update hanya di offz key
hahaha padan muka comp aku dpt staff cam ni..
hehe ADA AKU KISAH..
kisah nya bermula mlm tadi..
aku puasa n dalam kelas hanya sempat berbuka beberapa ketul cekelat kisses n tidbit..
huahua :(
mesti la lapo perut ni..
balik umah bukak2 pintu umah..
"akak jom makan char kuey teow"...
" eh azza dah balik kelas, jom ............"
(tapi sempat lagi menghapdate FB bersama temannya PUPPET..)
siap bagai.. n menuju ke destinasi...
AIMAR CHAR KUOY TEOW
mereka2 ini lah peneman makan malam ku.. huhu tq ye kak la n puppet...
char kuey teow special utk aku.. special nya sebb banyakkkk sangat udang...
senak perut aku habiskan udang ni.. tapi i likesssss

air utk 3 org jelitawan.. kahkahkkah..cuba teka mana 1 air aku..

nota celah jari : sekian dahulu utk pagi jumaat yg hening ini.. agak2 aku bosan nnti aku update lagi key.. haha

4 comments:

bogat said...

aku teka yg kiri sekali air ko lea...(teh o ais limau)..ngeh3

azalea said...

confirm salah.. hehehe air aku teh o suam.. hehe

bogat said...

aik..bukan ko nyer pevret ke....

azalea said...

memg feveret...tpi klu tengah2 mlm aku tkkan minum ais.. huhuhu