Wednesday, September 30, 2009

Isu Hangat di FB...

kisah nya cam ni.. aku upload gambr raya aku kat FB.. member2 aku yg terlalu rajin ni, sesangat la meminati aku.. terlalu la banyak komen sal 1 gambar ni.. tak sampi 1 saat berduyun2 komen masuk.. hehehe..
korang pun mesti nk tau gak kan gmbr ape...
meh aku tunjuk...
ni gmbr full...hahaha.. berbaju merah ko gi lah menadah depan lembu2 tu.. hahaha
tapi lembu2 peliharaan atok aku ni bijak pandai.. hehehe tak layan pun aku yg berdiri di hadapan pintu tu.. kihkih...
atau dengan nama lain... ni posing BERANI MATI.. kahkahkah.. kecewa kekunun di hari raya..
*...ni aku amik n copy paste dr FB aku...
From your album: "Profile Pictures" Add a caption Mukarram MJamin likes this. Mukarram MJamin waduh, cantek banget cewek ini, sapa sih namanya? 5 hours ago · Delete Noor Tee I like red..nice(bj raya 2009) 5 hours ago · Delete Ahmad Tarmizi Mat Yusuff waduhhhhhh...senget bangat la mukkk....last year pakai tudung,,,,thn niee...rambut berjurai..hahahaaa 4 hours ago · Delete Aza Lea adusss mizi, tudung tertinggal kat shah alam la tahun ni.. zalim aku ni kan.. zalim pd diri sendiri.. adusss didikla sahabatmu ini.. hehe 4 hours ago · Delete Ahmad Tarmizi Mat Yusuff hahahhaa....xde org wak open house ke lunch nieee...hahahaha 2 hours ago · Delete Aza Lea ko la wat mizibelanja aku makan tghari 2 hours ago · Delete Mhd Firdauz rodeo maner nie..keh keh keh.. about an hour ago · Delete Mohamad Najid ko ni nape za??dh la bju merah,duk kat kandang lembu lak tu,kang kene sondol ngan lembu tu baru tau huhuhu 16 minutes ago · Delete (najid nasib baik aku tak kena sondol ngan lembu...) lembu atok aku ni terlatih..
Aza Lea rodeo tu aper en. firdauz... 2 seconds ago · Delete Aza Lea heheh ni nama nya posing berani mati...
kepada u all yg nk layanzzz gmbr raya aku tahun ni add la FB aku pada sesiapa yg belum add aku as frenz.. tak sempat nk update kat blog ni lagi...

5 comments:

oranglidi said...

uihhhh.. style2.

esok lusa wa plak nak brgambor macam ni. hehe.

azalea said...

huihui...sebenarnya tak terfikir pun lembu suka merah.. hahaha lepas bergambar baru teringat.. tapi rasanya ni memang lembu moden la..tak layan dh warna2 merah ni

azalea said...

bogat aku tereject comment ko...ampun tak sengaja langsung... soooorryyyy

bogat said...

xpo33....eden maapkan.....apo yg penti...ngeh3....ekaw dah baco....lallalalaalalaa...tp kalo ko x baco lg...eden bleh je nak taip lg....ingat lg neh apo den taip td.....lalalalaa

azalea said...

den dah baco.. tapi den tak ingat aper ekau tulis,hehehe...klu ekau rajin ekau taip la lagi.. hehe coz comment ko kuar 2 kali, aku nk delete yg 1, terdelete semua.. dgn coment2 lain pun terdelete