Wednesday, June 15, 2011

... mak aiii HITAMnya...



terkezut aku bila dapat ayam ni...
betul ke ni Nasi Ayam.. dah rupe AYAM RENTUNG je..
hitam se hitam hitamnya... keras lak tu.. huhu
LL



nasib la sambal tu sedap..
sob..sob..sob..


7 comments:

Hidaya (IbuBalqis) said...

kat mana tu za? ni NASI AYAM HITAM namenyer ni za...ko tak bc btul2 kot...

Anonymous said...

damha.....ayam yg dah terbakar berkali2 ni...he333...nape x tukar ayam yg lain...

Azalina M.Salleh said...

dayah : kat PKNS, ada 1 kedai tu... sakit hati tol... dah la layan customer mcm nk taknak.. mmg kena sound la dgn aku setepek kan.. huhu ini last aku masuk kedai ni.. waktu lunch leh lak takde nasi putih.. lauk ade tak ke kelakar tu.. hehe

damha : maybe la kot.. tak berkat berniaga bg cuts. makan camtu.. huhu :(

Anonymous said...

damha....slm blogger..saya ni org penang he333

Azalina M.Salleh said...

damha : hai... sy johor.. hehe

Mak Kucing........ said...

Lain kali jgn mkn kat c 2 lg lah..... Dah lah x byk choice.....

Azalina M.Salleh said...

cu-n : betul2 setuju.. nasi putih pun tak de..tak tau ape motif dia bukak kedai tu..