Wednesday, December 23, 2009

DIALOG BERSAMA MHI...

aku : hurmmm macam sedap je tengok iklan kenny rogers ni... MHI : hahaha..ari khamis malam kalo nk g ok gak... ni tgh lapa ke? tgk sedap je ni.. aku : ala kamis malam main futsal.... MHI : nk join bulehhh tak x... aku : tak leh ni utk kaum hawa je.. MHI : issshhh teruk nya diskriminasi aku : aper lak ..mana ade.. lelaki main ganazzzz... nnti kitorg yg perempuan ni asyikk sepak angin je.. lagi la diskriminasi..nak main ajak la member2 sendiri MHI : ahhh tak adil... tak adil... aku : lalalalala ( kak la tetiba cakap kat aku.....aza futsal khamis ni cancel tau... diorg ramai yg nk balik kampung) aku : cayunkkkkk futsal kamis malam cancel... kenny rogers on ye.. MHI : hahaha...padan muka... aku : belanja kita.. MHI : ok je.. aku : gud boy.... MHI : ngah watpe ni... aku : tgk tv, sambil baca novel, sambil on9 fesbuk ngan sms MHI : wah banyakkk nye aktiviti.. leh focus ker.. aku : bolehhh je..ngah watpe tu... MHI : tgk tv.. japg nk g cri idea.. xlarat mengadap paper... aku : hahhh kuar cari idea.. kat ne... ituuuutttt MHI : dlm toilet.... jom la... aku : siyotttttttt je.. dah la nk tito.. MHI : kahkahkah... aku : :?????? nota celah jari : buat habis kredit aku je.. mcm haraammmmm je lawak.. siap dia nnti

9 comments:

Hidaya a.k.a IbuBalqis said...

kuikuih..sapa kah MHI itu..? Sudah semestinye bukan MALAYSIA HARI INI kan?

Azalina M.Salleh said...

hahaha.... mesti la bukan.. bukan jugak karamsigh walia.. hehehe..
kamu kenal la die.. hehe

SHILA said...

eh dh jnji nk g KR ke..xpelah klu xmo join futsal yg dh on semula..hehe sian MHI..nti xbersiaran lak..MALAYSIA HARI iTU

bogat said...

huwaaaa...bola aku pon kensel..musim2 cuti byk neh..huhuhu...futsal lgi laa...yg x kensel..keje....keje dan keje dan keje...bila plk aku nak cuti weii bosss....

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

ooo..kalo camtu aku pun nak jugak la buat diolog ..

emm..
ngan bos aku..
ngn scandal aku..
bufren pasti nye takde...hahaha..
ngan kucen oke gak ..
kamben tade,tak bela lagi..
oww..ngn harith..heheehe...gugu gaga lady gaga...hahahaha...

-aku yg boring tak tau nak buat ape so aku blik keje awal walaupun masuk keje lambat-

Azalina M.Salleh said...

SHILA : arrrhhh tak kira... biarla kita makan ati jer ari ni... janji futsal kita follow... merajuk dah tak nk kenny rogers...

Bogat : aku cuti minggu depan... HORRAAAAYYYY tu pun klu bos aku luluskan..

Kakuna : dialog ni adalah edisi n3 yg tak beridea.. hehe
semlm aku ngn cu n bershoping.. beli kasut beb.. hehe 70%... syurrrgaaaa

bogat said...

hahahaha...shopping..tetap menten...akakakakak...lea2

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

cu ane ckp nk ajak aku..tade pun call..aku pun tggu la jgk kot die ade kol..pastu aku g pkns sorang...like hell..!!cis...

dah la ..nak majuk ngn die.

Azalina M.Salleh said...

Bogat : harus la menten.. takkan nk nagis.. heheh :P

kakuna : la ye ke.. seyes wei .. aku tak tahu ko janji ngan cu n..
aku semlam leps anto my sis n anak buah baru kuar ngan cu n.. giler lebat hujan.. tak nmpk jalan..

g majuk ngn cu n g.. like syaiiitooonn je aku ni menghasut