Monday, December 21, 2009

SELINGAN...& hani meet her luv...

sedikit selingan sementara idea datang nk meneruskan keje..
aku memang BZ ari ni.. betul2 punya tarakkk tipu... :( aku tau dah lmbat, tapi tak leh wat aper bz sangtkan... nk wish 2 perkara :
1. selamat tahun baru & selamat menyambut maal hijrah... dengan harapan segala yg berlaku pada hari ni n akan datang adalah yg lebih baik....
2. to my DEAREST FRIEND, Hani & ROy....
Selamat Pengantin Baru ... semoga Bahagia hingga ke akhir hayat....nk tengok Gmbr.. sempat nnti aku update key...klu tak sempat sape yg jd friend aku kat FB leh tgk kekawan aku yg lain dah update... aku je belum...
Pengantin bersama2 teman2 yg agak kesengalan sebb tunggu pengantin nk bergambar... akhir2 taktik kitaorg berjaya.. ahakkksss.... hani we miss u.. chitttt....
ok, chow dulu... bz ni...
nota celah jari : more pix. klu ade masa aku update key... sekarang memang seyes aku bz... akhir tahun la katakan.. :P

12 comments:

hisham said...

salam mahh hijrah....u bile plak ???

Azalina M.Salleh said...

salam hijrah utk u jugak...
i klu boleh ari ni jugak.. tapi tak tau la kan kuasa tuhan

Putery farra said...

huhu...tema dia sama ngn aku lah..huhu..ahakssss....

Azalina M.Salleh said...

a'ah sekarang trend kot... aku nnti maybe dark purple n putih... hahahah ade ker org wat warna tu
:O

bogat said...

ngeh3....buat lea..buat...apa kesah org dah wat ke blo....janji ko hepi...ngeh3..

ni nko mmg hari2 bz..bz hari2 (mana yg betol neh)...ujung minggu pon bz gak...x penah lekat kat umah...ahahhaha...(ikot org2 tua bebel)...selagi larat la ikan ko tu...plat no pon leh tertinggal...akkakaaka....

Azalina M.Salleh said...

bogat.. hahaha aku memang tiap2 ari epi, wpun tak hapi pun wat2 hepi... hehe

klu aku lekat kat umah, maknanya aku ni kembar siam dengan umah lak.. mak aiiii camne tu

haiii cian ikan aku yg cute n comel tapi sekarang dah sedikit comot.. sebb hujan jer

bogat said...

ehhh..bukan kembar siam....ko leh jadik cicakgirl...akakakkaka

Azalina M.Salleh said...

wah bolehhh ke camtu... hehehe macam2 la ko ni

ciare (^_^)v said...

Salam :) ehh u kwn hani@ciklap ke?? dulu i housemate dia ms kat ptjy. wauaaa tak sangkaa :P

Azalina M.Salleh said...

muhaini nama die ke???? ciklap??? gelaran die ke tue.. hehehe a'ah dulu die dok putrajaya..
la yea ker.. wahhhh tak sangka.. small world...

ciare (^_^)v said...

yup nama dia muhaini. we all pgil ciklap. hehe. u kwn dia ke? @ photog time dia kawen?

Azalina M.Salleh said...

a'ah... baik la ngan die..u datang tak kawen die.. klu u dtg kitaorg paling kecoh... hehehe kitaorg panggil die hani gedixxxx...hehehe pantang nampak camera.. i kawan die ga 1 kelas, kitaorg cont. part time study sesama..n gengz mafia a.k.a backpacker