Wednesday, December 16, 2009

EDISI 12 DIS - LOW YAT

edisi hujung minggu lepas disambung kembali sebb ade sikit masa yg terluang.. hehe
tengahari aku g kenduri kawen member aku a.k.a member office lama a.k.a member part time uitm....NAZATUL SHUHIDA & HJ. ABDULLAH...
congratulations dear... sorry gmbr takde pun.. sebb susah g dgn org yg bermasalah ni.. nk cepattttt leh.. veryyyy i hate it...
sorang demi sorang kekawan aku meninggalkan zaman solo... aku bila lagi ni... lambatnya nk sampai tahun depan.. uhuksss :(
ok stop sad..sad...
balik kenduri, terus siap2 tukar baju tshirt n jeans shoot ker KL...
nasib baik puppet yg drive, aku kat belakang sedar2 dah sampai bukit bintang..
hehe jgn mare ye puppet..
pelikkk aku tengok dak2 zaman sekarang ni.. aku ingat puppet bawak aku g planet mana tadi...
sorang2 dah tak macam orang dah... dreesinggg makkk aiiii mengarut n mencaruttt je.. ker aku yg ketinggalan zaman?????? tepuk dada tanye iman.....
banyak giler kitaorg shoping barang kat lowyat ni.. org lain shoping baju la, beg la aper2 lah.. kitaorg shoping peralatan PC... heybatsss.. beriban gak la habis..
aku just beli RAM utk n/book aku n DVD ...
puppet paling mewah beli... macam2 tapi semua utk barang2 sekolah..
kak la beli notebook utk kawan office die..
akhir citer kete puppet penuh n aku tersepit di dalam timbunan barang2 itu...
tak tangkap banyak gmbr pun.. tapi leh la klu nk jamu mata sendiri n utk KISAH KLASIK UTK MASA DEPAN di LOWYAT... :P
untuk menjimatkan ruang, gmbr2 telah dieditkan.. yeeehaaaa...

klu jumpe kitaorg dimana2 , buat2 fham je k aper yg kitaorg cuba lakukan..

kak la kata cam ala2 kat london jer, sebb banyak lampu kelap kelip... yea ker.. ntah aku pun tak pernah sampai london... :) ada saper2 nk belanja aku g honeymoon kat LONDON tak... :P

yg ni selepas makan KFC menggunakan kupon Puppet... jimat2.. ade lagi tak puppet? kita makan PIzza lak.. hehe

nota celah jari : edisi seterusnya... edisi bersama gengzzzz... hujung minggu yg tak de rehat..

4 comments:

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

fuh...
bese la..jauh berjalan..
duit pun abes..hahaahaha...

Azalina M.Salleh said...

tau takpe... nasib baik gaji bulan ni awal.. tapi bulan depan aku gigit jari la nampaknya

Hidaya a.k.a IbuBalqis said...

tak smpai stgh bulan jerk nk ke thn depan , azza oi...

shopping tu satu nikmat...hehehe.

Azalina M.Salleh said...

betul tu.. 2 minggu je lagi..
wallllahhh aper azam 2010 yea..