Wednesday, December 16, 2009

KAKI NOVEL...

Semua org yg close ngan aku tau aku memang suka novel ...dah beralmari2 n berkotak2 koleksi novel aku beli...

tapi bila aku pindah rumah ari tu aku terpaksa tumpangkan novel aku kat office kakak aku.. huhu sowi yea along, nnti aku dah beli rak baru utk novel2 tu.. aku kutip semula semua novel aku kat ko yeark..

hurmm tapi ade gak sedihnya bila ada kawan aku yg tak pulang2 lagi novel aku...a.k.a dah jadi harta diaorg kot.. huhu takpe la bukan rezki aku kot...

ok la stop merepek... nk citer semlm aku dah paw seseorg utk beli novel baru... ok aku tak suka paw org, tapi kebetulan, banyak tmpt dah aku cari novel ni tapi semua tmpat aku g dah sold out... sebesar2 MPH pun dah sold out.. hurmmm sure menarik citer nie.. jadi nya bila aku g MPH sacc aku jumpe novel ni.. tu pun dah tinggal 3 ketul je.. terus la aku rembat tanpa check aku ada pulus ke tak... hehe tu la jadi nya kisah paw-mengepaw tu.. hehe

ni la novel yg aku maksudkan... hehe tajuk die " baju pengantin mak andam" cute giler cover novel ni.. ahakkssss key la nk membaca n terus membaca...

nota celah jari : membaca amalan mulia.. :P

5 comments:

Putery farra said...

aku igt hobi baca novel ko tue dh abis...upenyer ada lagi yerk...
best ker cite nye..mmg cute giler cover n title nyer

Azalina M.Salleh said...

heheehe... aku suka membacanovel.. tapi pelikkkk majalah2 hiburan aku tak suka..buku undang2 pun aku tak suka.. hehe

kan aku tetap aku... :)

citer ni best la... funny, kelakar klu aku dok taman baca novel sorang2 mau org kata aku giler..
klu ko nk baca on9 ko g kat blog ni..
http:starluvu.blogspot.com
bnyk la karya2 die

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

oke oke.
aku lah seorang yg tak pulangkan lagi novel2 ko yg ade kt aku tuh.
hahahhahaa...
mintak maap penunggu gua..
mintak ampun tuan tanah...
ekekekeek...

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

buleh la gua pinjam..
ala ala sistem barter,aku bg pinjam BLOOK aku..
hehehehe....

Azalina M.Salleh said...

ehh ko pun ade simpan novel aku lagi ke... hehehe pun dah tak ingat.. haha :D

bulehhhhh je pinjam, tapi tunggu aku habis baca key...
tungguuuuuu ... aku baru baca beberapa page.. dah gatal muka, sebb sengih sorang2... wadussss