Wednesday, December 9, 2009

EDISI 1 HUJUNG MINGGU 5 DEC...

edisi hujung minggu lepas sangat la penuh nya..nk lelap mata pun tak leh..
salah satu nya korang mesti perasan kan.. hahahah
BLOG aku BERTUKAR WAJAH..
hehehe bukan aper.. yg lepas nya template tu kosong sangat.. so yg ni ceria sikit.. hehehe
suka tak..mekasih.. klu tak suka sudah.. pedulikkk aper aku..
cont. story hujung minggu a.k.a 5 Dec 2009 bangun agak lewat gak la.. kol 9, kira awal la kot.. hehe sebb aku tido kol 3 pagi siapkan template blog yg tak baper siap ni.. rasa still terabur lagi.. hehe
bangun jer acara masak memasak.. hehehe..
banyak la menu yg berjaya di masak..dan separuh masak.. :)
antaranya roti penyet sardin.. nak tengok camne.. nti aku update entry mengenai nya.. pastu proses Popia gulung.. hehe mizi majuk sampai skrg dia tak rasa popia tu.. hehe sooowiii ya mizi.. nnti aku bja ko ayam penyet key..
continue dgn popia pintal a.k.a popia riben.. heheh
citer sal makan akan diupdate klu berkesempatan key..
sekarang nk citer sal aku g tengok Teater Natrah...cinta, perjuangan & air mata
NATRAH - sebuah kisah CINTA, Perjuangan & Air Mata.... Dlm kete pun sempat posing...
minggu lepas aku, kak la, puppet, fatma n faeza tengok teater... diaorg ni peminat teater tegar...dulu2 aku memang teringin nk tengok teater, cam ne agak nya diaorg berlakon akhirnya alhamdullillah berjaya n tercapai gak hajat aku.. ameeeennnn n sekarang aku jatuh cinta dengan teater... ada tak saper2 nk amik aku berlakon teater..tukang kipas pun jadi lah.. ahaakkksss :)
so faar citer die sangat best la.. sampi tak sedar rupanya tetiba dah de end.. klu dipandang dr sebelah sudut..kisah hidup natrah ni tragis.. kesian die.. kerana perebutan org yg lebih tua n dia hanyalah kanak2 yg menjadi mangsa hingga ke akhir hayat hidup nya..
semoga Tuhan mampu mengasihi kita, melimpahkan rahmat dan kita mampu berfikir serta mengambil ikhtibar dr citer berkenaan..
aper pun thumb up pada barisan pelakon.. sangat suka sofia jane, umi aida n maya ..tapi kurang menarik sebb watak remy sangat sikit.. huhu.. aper pun we oulls have fun..
di sebalik tabir..
NATRAH... kisah sebuah cinta, perjuangan & airmata... kat kafe, alas perut dulu...
posing2 sementara tunggu kak ayu

mereka2 yang sangat gemar berposing.. ok fine aku sedar aku dah gemuk.. hahahaaaa ADE AKU KESAH

dannn lagi.. lagi.. dan lagi..

tangga pun leh jadi tempat posing.. huhu

membasahkan tekak dan menjamu selera di kedai AMAT BEGE & AIR BUAH...

di sini la aku tercicir HP aku.. namun thanks pada yg sudi mengembalikan kannya.. si baju belang merah a.k.a baju belang hitam sebenarnya.. ahahakk..

nota celah jari : aku sangat letih n ngantukkkk pada minggu ini.. to be continue akttvti ke bukit broga

4 comments:

Putery farra said...

beb....
npe ko potong rambut?
huhu....sayang la rambut panjang ko tue

Azalina M.Salleh said...

huhuuhu... aku migrain ari tu masa cuti raya.. migrain giler2 punya, smpi tak leh bgun... tension nye pasal ajak mak aku g potong... tup2 nyonya tu terlebih excited lak potong rmbut aku jd giler pendek

Putery farra said...

kena minum susu alpha lipid ni....hehehe....aku yg dlu truk skrg dh kurang...kadang2 2 bulan sekali....or 3 bulan sekali ....

Azalina M.Salleh said...

alpha lipid.. oh ye ker.. susu aper tu.. aku ni masalah nya mana minm susu...susu tepung lagilah.. tak leh terima tekak