Tuesday, December 29, 2009

WHAT TO DO....

esok rabu aku dah mula cuti...
5 hari aku bercuti...HOOORAAAYYYY (termasuk cuti tahun baru, n cuti weekand..)
tapi aku tak tau nk wat aper...
nk balik kampung, jumaat kena attend kawan nikah.. nnti majuk lak..
sabtu majlis kak jem belah laki kat gombak...
2 majlis ni aku wajib attend...
nnti ade yg majuk, sudah nya aku kawen nnti takde saper nk dtg majlis aku..
:( diaorg dah bahagia... aku?????
korang ade plan ke utk aku...
hehe... aku tgh berkira2 nk buat aper ni...
maybe kemas bilik n ubah suai kot.. ahakssss..
kan dah nk masuk kelas ni.. jadi nya nk la prepare2 aper2 yg patut..
tentang balik kmpung lak, maybe aku pospont bulan 1 nnti, pas akak aku deliver...
nnti aku call mak inform, nnti mak sedih lak...
sori yea mum... tambahan bulan 12 ni eco-no-money...
huhu sedihhh la pulak :(
k la ari ni bos ade.. korang rasa aku BZ tak... :D
azam tahun baru aper yearkkk???
wah banyak la aku mengarut kat n3 ni..
k la babai...

5 comments:

Putery farra said...

huh..
so x jadik la blik kg nie..huhu...
aku pun busan gak...sb tak da xtvt..just nk kena anto adik aku kt uitm sri iskandar jer...so balik tu rasa cm nk singgah lost world of tambun...cm menarik..
huhu...

Hidaya a.k.a IbuBalqis said...

azza, joms dtg umah aku kalo taktau nk wat pe weekend nie...

eco no money ? bukan 12 durian runtuh ke, bonus time ?

Azalina M.Salleh said...

camtu la gamaknya... huhu
takpe nnti kakak aku dah deliver anak ke3 die aku amik cuti panjang nk bawak mak aku pusing2 g servey barang2 kawen utk adik aku tu..
cian mak aku...
wei g la lost world tu memang cam best sey....adik ko yg mana masuk uitm munira ke? kos aper

hisham said...

aza...jom p tgk wyg nk x..???hehe

Azalina M.Salleh said...

Hidaya : mana ade durian runtuh, aku yg runtuh ade lah.. ishhhhh :( shahdu sungguh rasanya.... aku nk idea utk aktiviti rabu n khamis... coz jumaat, sabtu n ahad aktiviti dah full

Hisyah : awak nk belanja saye ke hisyam.... wah sangat berbesar hati... hehehe