Tuesday, December 15, 2009

EDISI 10 DIS = FUTSAL

baca tajuk n tengok gmbr di atas ni pun korang dah tau aktiviti aku last week..khamis mlm jumaat...time at 8.30 pm...betulkan ni edisi basi... tapi takpe la kata blog aku.. suka aku la nk merepek aper kat entry ni..
key la saje nk update EDISI bergambar lak.. huhu sebelum ni n3 ringkasan je..
kitaorg main kat sport planet sek. 16, shah alam je

...sonok sangat join xtvt2 cam ni.. dpt kawan baru, dapat kuarkan peluh... dah lama tak bersukan cam nk pitam aku dibuatnya, aku sebenarnya tak de la pandai sangat main futsal ni.. setakat sepak2 jer.. dulu zaman aku sekolah2 dulu, aku cuma atlit olahraga, so kureng sikit bab2 bola ni.., tapi klu bab2 pecut leh la..tapi itu dulu la... DULU ok, sila amik maklum diulangi..DULU.. hehe...apepun memang enjoy siap sempat gak berposing pas main..

nota celah jari : dlm usaha utk mengurangkan berat badan.. n kechubbyan.. huhu :(

2 comments:

Putery farra said...

futsal pancit do...lebih2 lagi team campur laki ...lagi lah...selamba jer dia org langgar2...ciss...aku dh taubat dh..better aku maraton...huh...lama dh x join kl maraton nie...

Azalina M.Salleh said...

hehehe... setakat langgar ok lagi.. dibuatnya xcdnt, hempap badan aku dowh... aku taubat nasuha.. biarla aku main ngan jelitawan2 jer.. ala 3r.. hehehe..

upsss marathon, aku tarik diri since lepas aku xcdent dulu aku tak leh lari sangat... kan aku cedera parah kat kaki dulu... :(