Sunday, December 27, 2009

WEDDING DAY K.JEM @ LAILY & AZHAR - 26 Dec

salam hujung minggu...
semalam seharian di rumah pengantin...
wahhh chomelll sangat kak jem a.k.a Laily...
macam cleopatra pun ade.. sangat schantekkkkk....
so sementara ade sedikit masa aku nk update kat blog ni utk tatapan readers blog yg lain... tapi pic2 yang lain aku dah update kat FB aku...
utk pengetahuan korang aku jadi junior kameraman on wedding kak jem...
ala suka2 je, actually leh gak belajar... gilerrr penat wei... tapi aku suka.. banyak aku belajar... memang tak terkejaarrr la.. cuaca pulak hujan... so aku migrain malam tadi.. telan pil then tido....kol 9 baru bangun... malam ni nk g tengok gema zafana pulak...
ok lah, enjoy the pix ok...
pix ni pengantin dengan cucu2 untie... sabrina n safiyah... n jugak pix kak. jem dgn untie...
of course la pix of me kena ade.. klu tak tak sempat aku nk bergmbr...
ketibaan pasangan mempelai.... see chanteekkk pengantin perempuan...pengantin lelaki pun segak jugak...
pix ofter edit.... i like this pix...
"flower of luv... cincin di jari tanda diri telah dimiliki..."
sabrina nangis sebb kena tinggal bergambar dengan pengantin.... :(
(pengantin sila pujuk ok.. :P)
again me with pengantin... kena ade... kenangan....
(sila abaikan aku yg serabai tu, terkejaR2 beb..kata tak pernah jadi photographer pengantin..)
urmmmm aku pun tak kenal saper diaorng ni.. tapi diaorg sungguh2 nk bergambar dengan aku... ahahaha betul tak tipu... tak kenal... :P
*** with untie, kak anim, abg din (art din) n anak2....***
~~~ di tengah adalah mak pengantin perempuan...~~~
"cinta kami seharum kasturi, seindah mawar, namun tak pernah layu & gugur ke bumi....."
i like my angel of pixture...
" kak jem nk pinjam selendang boleh tak.. :P ..."
hujan yang turun bagaikan mutiara... bersinar berkilau berkerdipan....
hujan yg turun mengiringi kebahagiaan & keberkatan... amin...
*** smile of them***
table of us to santapan... marvellous food... very like the ayam percik.. hehe
she most beautiful on her big day....
gift2 utk tetamu... all pink, so sweet...
flower of luv...
hantaran dr pihak lelaki....
nota celah jari : more to learn n to shoot.... luv to shoot... pic at anywhere & everywhere :D

4 comments:

hisham said...

salam..aza..potong rmbut ek...hehe..
ni asik p knduri org je..u bila plak...hehe....

Azalina M.Salleh said...

salam, hai hisham... dah lama la potong, raya haji lepas..

huhu jgn la tanya soalan cepu belian tu... nnti kita nangis kang...

Putery farra said...

comelnye kak jem....cute sgt2 erk...rupa dia still maintain cm dulu2.....
fuyyo...dh jd photograper ker skung...gud2...

Azalina M.Salleh said...

ha'ah mcm cleopatra lak aku tengok.. sangat sweet...
ala photographer juz fun jer.. tak seyes pun.. juz making new hobby..