Thursday, December 17, 2009

KISAH ARI INI @ 17 DEC 2009

sedar tak sedar dah 2 minggu aku tak jumpe bos aku kan... miamihamiah... (gelak saitannn).. RINDU????giler ko mana leh rindu kat die... tak sempat nk rindu... coz ade jer SMS atau Call die utk aku.... seee tak sempat rindu kan... ok abaikan hal die.. sebb next week die akan kembali ke sini... my WORLD become to be Hell.... :(
senyap sunyi je ofiz aku ni.. memang ditakdirkan aku ni bekerja dlm suasana P&C ke???sesorang je kat ofz, kadang2 bosan...kadang2 bahagia wat keje tak de gangguan sesaper...
mmmm termenung lagi... 2 minggu lagi become 2010.....
aper AZAM aku yeark tahun ni..
nota celah jari : termenung lagi... sambil tengok rambut kat cermin... rambut aku dah panjang 2' ... hehe

4 comments:

Hidaya a.k.a IbuBalqis said...

mentang2 la boss ko takder tak bace blog nie erk..ekeke.

meh keje sini..sgt ceria.. dikelilingi student ngan staff tak benti2..naik myampah lagi ade...

tp..ley release ngan mghilang g shopping time keje ..ekekeke.

Azalina M.Salleh said...

hhaahhaa ha keje kat MMU tu...wahhh sumpah aku dah taubat keje kat tmpt yg ade lecturer n student, double triple problem ma...

keje kat sini pun 2 minit je boleh habis kan beratus2 ... kata dikelilingi shoping kompleks

bogat said...

ngeh3....bila la nak hijrah neh....
apa kata azam ko tahun,,,ko berjirah..kpd yg lebih baik..kan...kan..kan lea...ngeh3...
contoh.;-dari 2 min leh habis beratus...tuko 5 min plk...kakakakaka

Azalina M.Salleh said...

hijrah aku tahun ni...
berjimat cermat.. 1 jam habiskan puluh je.. ahakkkksssss