Tuesday, September 15, 2009

berbuka puasa di CRS....

*****************
akhirnya dapat gak aku berbuka puasa di Chicken Rice Shop..
thanks to all n xspecially lecturer yg membatalkan kelas di saat2 akhir.. hehe..(bab cancel kelas aku memang suka...tapi klu cancel asingment @ test lagi lah aku suka... )
Berbuka bersama kawan2 sebelum cuti hari raya bermula...
trade mark CRS...hehe

CIK Kakuna yg menghitung detik utk berbuka..???berbuka ker....kahkahkahkah

1/4 chicken (roast) kegemaran ku...(huhu tapi tak leh lawan ayam penyet JB...LC Catering.. raya ni aku nk gigihkan diri gak drive ke JB.. huhu kesian kan aku.. tak de saper dah pas ni nk bawak aku g JB makan AYAM PENYET.... )

ni semua set yg kami order... tukang makan nya.. me, cik kakuna, cu n & kak wie...

Pai Tee ni Favourite aku gak...

Strawberry Mirinda, Pembasah tekak We Oullsss...

berbuka berempat....

huahuahua..licin woooo..

aku yg kekenyangan... alhamdullillah

************************

nota Celah Jari... menghitung detik utk pulang ke kampung halaman....

6 comments:

Redbloodsnow said...

adoiii terlior nengok wehhhhh...nak ayam roasted tuhhhh...

oranglidi said...

pergh.. nmpak sdap tu.. hehe.

maap, wa terhilang link blog ni aritu

bogat said...

alahaiiii.....napooo la haii....lamo dah den x poe crs neh....tgll bapo hari lg neh....

azalea said...

zie : huhu boleh2222 meh sini kita bawak awak makan CRS.. hehe...nnti kita dtg kuching awak bawak kita mkn ayam penyet leh tak???hehe

orang lidi : camne leh hilang..uhuksss :(...pasni save terus tau..

bogat : apo lai... jom la kita g beramai2 ... bila blik kampung ni

oranglidi said...

hehe.. ok bos!!

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

owhh..ayam..~!!!