Wednesday, September 9, 2009

i just didn't cry again.....

@~~@#*^$*%$*&@$%!#~

MENTAL DISORDER..

HUHU aku la tu buat masa ni... i start my day with 1001 trouble in mind....

still thinking aper salah aku...
oleh kerana keadaan mental aku yg tak baper nk waras disebabkan beberapa masalah trouble yg melanda aku 2-3 hari ni aku jadi bengong seketika...
pagi ni jew, aku dapat tau aku dah buat 2 kesalahan yang aku kira kesalahan besar.. (yea la sebb aku jenis yg tak suka buat silap...)
really dissapointed n sowi coz aku tau semua tu salah aku....tak pe la biarlah aku mengalah...
thanks to A.... coz datang saat2 aku pernah rasa kecewa n down dulu, dialah yg ceriakan kembali hari2 aku...
n thanks tu B ... coz do this to me...just wanna to say to u, ingat lah kembali aper yg awak pernah buat kat saya dulu...juz awak patut bersyukur coz sy bukan seorang pendendam...
thanks to both people yg pernah buat aku rasa dihargai sebelum ni...

hurm ntah la aku pun tak tau nk tulis ape... blurrrrr..... aku tau korang yg baca n3 aku pun mesti blurrr gak... maybe few day i'll ok.. malam ni aku ade TEST law, wish me do well...walaupun aku tau ntah aper2 yg aku study..

iskhsss...iskhsss...iskhsss...

I JUST DIDN'T CRY AGAIN... i hope i will... @@%^^(*)(&%$@##$!~

nota celah jari : aku dah fikir masak2....it will better if i just alone

2 comments:

Tiniedia said...

Aku pun tak baca lagi weh..owhh, tidakkk..ko duduk sebelah aku yer,aku nak tiru..muahhahaha

azalea said...

hahahaha..aku pun tak sempat baca... bos kijam aku ni, byk lak keje die bagi aku... + chairman lagi..huhu ari ni la macam2 diaorg nk itu ini.. huhuhu aku frust la...tak hingat ape langsung ni