Monday, September 14, 2009

buka puasa di JM Beriani n Merambu ramba di JALAN TAR

ari ni otak aku sedikit lembab kerana kekurangan time tido.. uhuksss...
sabtu lepas sempat gak kitaorg n frenz berbuka puasa together2 di luar.. oleh kerana hujung minggu yg mungkin terakhir sebelum raya ahad depan, agaknya ramai mengambil kesempatan membeli belah sempena persiapan terakhir menjelang syawal...
sabtu lepas kitaorng n the gengz mafia..(sebahagian je..yg lain2 ade hal memasing...) berbuka puasa di JM Beriani, TTDI jaya..
tak sempat amik gambar menu berbuka.. sebb masing2 lewat n tak menyabar2 utk makan..
n selepas tu plan ke JALAN TAR, KL saje cuci mata..

KL adalah sangat jem pada masa ini.. kitaorg smpi lebih kurang jam 11 malam.. pulang ke umah dlm jam 3 pagi.. (aza yg gilos, sedar diri sikit... esok ko byk benda nk buat..simpan tenaga key...)

manusia yg sangat ramai menyebab kan nk jalan pun lembab macam kesiputan yg siput...

suasana di JALAN TAR... peringtan utk semua.. sila kawal dan jaga anak, isteri, pakwe, makwe, bf, gf, atuk, nenek..pegang tangan nnti hilang lak.. hhuhuu :)

nota celah jari...: sedang menikmati lagu raya... huhu 4 ari lagi nk balik kampung.. huhuhu cannt wait..

huhuhu windu la kat en. A..M, tapi mesti die tak ingat aku kan... takpe la saper la saye ni...PENCACAI je

5 comments:

cik puan miera ^__^ said...

ui... xsanggop la nak harung jalan TAR tu... ngeeeeee

azalea said...

huhuhu...tu la, rasa nk mengamuk jer bila semua org nk dilanggarnye... huhu tapi sekali sekala je.. nk rasa kemeriahan kat situ..

edward said...

sempat lagi ko menangkap gmbr2 celah2 org2 tu eh...next time aku nk bwk camera amek gmbr ko plak!hehe..
tp sronok sronok...kena g lagi...;D

azalea said...

huhuhu aku kan cekap... well u know me..
amikk jgn tak amik.... semenjak2 menjak ni aku memang suka bersnap2 gmbar ni.. hehehe

Anonymous said...

[url=http://www.earn-online-money.com]Earn Easy Online Money[/url]