Thursday, September 17, 2009

Hadiah untuk ku..

ari nie maybe last aku update n3 utk blog kesayangan ku ini.. yea la pas ni aku dah mula cuti berhari raya.. (walau tak g berhari raya... aku tetap akan menghappykan diri di hari raya.. as long bersama family terchinta.. )....
nape aku sayang blog ni, yea la mana tak sayang kan... ni jew tmpat aku utk meluahkan segala2 rasa yg aku lalui setiap hari..aku sedih, aku gembira, aku kecewa, aku menangis, aku bergelak tawa.. dan semua rasa ku terkumpul di sini walaupun kdg2 tak sempat nk jenguk blog ni..
tapi aku akan pastikan aku topup masa tu utk dia.. huhu
so aper story untuk ari ni.. actually sepatut nya ku update n3 ni 2 hari lepas.. oleh keran kebzan terlampau, aku delay sekejap..since my bos dah cuti ari ni, leh la melepak2 kan diri membloging
hehehehe
sebelum tu nak senyum2 sampai telinga ni.. hehe sebb happi sangat2...
nak tau kenapa happy..
sebb nk balik kampung raya?.. of course la..
dapat duit raya?.. hurmm tak tau lagi ade ker yg nk bagi.. hehe...
baju Raya????...tak raya pun boleh beli baju baru..
ok la kita bagitau la.. sian u ollsss terjolol2 bijik mata baca n3 aku kan...nnti mengamuk2 kurang lak markah puasa.. hehe...aku HAPPY sebb aku dpat hadiah dari seseorang.. benda ni memang aku lama dah dok usha jer.. hehehe akhirnya ade insan yg memahami kesukaan ku.. hehe
jeng.. jeng..jeng...
tau ni aper.. ok ni paper bag British India.... ehehehe jakun kan.. tapi bukan aku happy sebb paper bag ni.. ada lagi..

tadaaaa...

Box British India.. huhuhu aper kaitan.. hehe buka riben.. tadaaa....

terkedu sebentar.. mesti mahal kan.. huhuhu aku tak tau nk kata ni hadiah raya @ hadiah birthday.. mengarut la kan hadiah besday, besday aku dah lama lepas.. hehe...

kuarkan isi dr kotak.. huhu :) skirt british India kesukaan ku.. horraaayyy berhari raya dgn skirt baru...kihkihkih...(gelak syaitan)

aku suka...sukaaaaaa....sukaaaa... sangattttttttttttt...

THANKS cu N.. muuuuaaahhh

n thanks jugak utk kak wie.. for the nicessss broach.... hehehe bentuk kala Jengking.. hehe

nasib bukan katak... heheheh

nota celah jari... LUv all of u my friend

nota celah jari : cu n pun belikan kain pelekat n kain batik tuk parents aku.. thankkksss sesangat

3 comments:

bogat said...

waaahhhh...amalan yg (boleh kira ) bagus neh....bagi hadiah eik...tuk hari raya lg neh.....apo yg penting..ikhlas....

( jgn plk ingat krismas je org bg hadiah eik...hehehehe)

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

wah..adiah..best.

azalea said...

betul tu bogat...

huhuhu ain, bersyukur kan ada org sayang.. hehehe... tapi aku sayang ko gak.. cuma belum berkemampuan.. tapi aku sayang sey nk pakai skirt ni... still dpl kotak dlm lemari lagi
hehehe