Tuesday, September 8, 2009

n3 yang tak bertajuk....

n3 tak bertajuk ni coz aku dah takde idea nk letak tajuk... sekarang ni sibuk menghitung hari... menghitung hari ape??? yang pasti bukan kawen la.. hehe... menghitung hari....asingment yg semakin melambak2, presentation, test... huhu persiapan Raya???? huhu terus terang dikatakan disini...1 aper pun tak beli lagi.. INI SEYES.....(hehe terngiang2 lagu wonderpet....) this weekand ade majlis buka puasa bersama orang2 tua kat sepang (detail nama lupe arr.. nnti kita find out).. cann't wait... mesti best kan.. selalu dgn anak yatim je, ni 1st time dgn orang tua2 (tetiba windu bangat ngan mak n abah, huhu) so prepared urself on 13th September ya Azza...jangan ko lak nnti sedih terover2 ... hehe maklumlah aku kan suka2 touching gilos2... nota celah jari : tunggu aku utk post n3 buka puasa tu key... hehehe

2 comments:

bogat said...

HAH..XPO LA XDE TAJUK..JANJI ADE N3...LAMO DAH DEN TGU N3 KO NEH....APO PON DEN TOTAP TGU JO N3 KO NEH

azalea said...

hehehe time kasih en bogat.. hehehe