Thursday, September 10, 2009

DUIT RAYA....hooolaaalaaaa...

~@&%&*#!@(*!)@%~&$~#$*(! lalalalahhhhhahalaala..(wah gembira nya hati...)
Sapa nak angkat tangan......
hehehe kenal tak aper benda ni... hehehehe ni nama nya duit...heheh tak kenal ker.. Banyak nya DUit... DUit ni UTK DUIT RAYA.. hahaha( huhu :( semua ni bukan hak milik aku perseorangan...huhu ) hmmm agak2nya sapalah nk bagi aku duit raya ni... tahun ni raya as single n AVAILABLE dah.. tapi nie semua DUIT RAYA aku yg telah selamat dibarukan...hehehe (kata Duit Raya mesti lah Baru...) saper nk duit raya dari aku DATANG LA UMAH...hehe(tu pun klu aku ade kat umah la...kahkahkah...gelak kejam....cu n n kak wie tau camne klu aku gelak syaitan...kihkih)
ni pulak angpau utk DUIT RAYA.... haha semangat sey...
walhal utk diri sendiri 1 pun tak de lagi.. 1. Baju Raya = tak beli lagi (aku nk mintak cu n baju raya...kahkahkah upah bawak die g beli manik.. hehe buleh kan cu n) 2. Kasut Raya = pun takde lagi... bila ntah nk shoping...(takkan nk pakai kasut sarung croc huhu pening nnti mak ayah aku... raya ni la nk ayu2 .. hehe) 3. Handbag Raya = klu tahun ni tak beli dah masuk tahun ke 3 tak tukar Handbag Raya..huhu 4. Make up Raya = kena ade gak ker..haha ko bukan artis za...lempang baru tau... membazir jew... 5. Rambut Raya = tahun ni nk pakai tudung la raya... hehe....tak caya ke... hehe c ya

ni raya tahun 2008...chomel tak.. rasa nk kekalkan imej ni, tapi hati mungkin belum cukup tabah... hehe masa ni tetiba mcm nk pakai tudung..hehe balik kampung semua tengok aku dengan muka2 pelik..kihkih

5 comments:

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

sket ar duit!

azalea said...

nak bulehhh datang umah.. hehe

bogat said...

fuyooooo......mrah rezeki kalo sedekah neh.....sedekah kat den sket...ngeh3.....
eh single..eh avaiable....story yg huhuhuhu(nangis)tu...ishh..kompius..bior la ko aza..janji hepi...hepii..hepiii
nak kekal pakai tudung pon kene tabah hati gak eik.....(baru ku tau)...alahai anak omak.....
wah rumah....nak kene dtg ni...sila bagi arah tuju... mana la tau pnjg umo den.....ngeh33

Tiniedia said...

aku nak hat hijo tue berkeping2 tau..bagi jer kat kelas..takyah tunggu raya pun boleh

azalea said...

bogat : sebb story yg huhuhu tu la aku dah single n available...
kena la tabah hati, syaitan banyak sgt...huhu...

tini: dah namanya pun hari raya, duit raya...kenalah bagi waktu raya