Thursday, September 10, 2009

ini betul2 tau...

huh ade orang tak percaya aku BZ....ini betul2 la bukan cubaan....tak caya yea, tengok yea.....semua surat2 atas meja ni kena settle... tapi sebb korang tak caya aku bz..aku sempat2 kan jugak update n3 ni... berterabur bagai meja aku.. huhu :(

hehe setimbun kad raya BIG BOSS aku yg sudah siap utk dipos.... thanks 2 cu n, kak wie n nadia yg tolong potong n tampal address..hehe aku tak cukup kaki tangan nk settle semua ni... banyak giler contact BIG BOSS aku ni, beratus2 dia nk anto...pastu siap check detail address tu...adusss tersiksa jiwa den.. tersiksanya sebb ni 1st year aku under dia n handle contact person die.. huh...

korang nk tengok ke design kad raya company aku..huhu nnti aku upload gmbar next n3 key.. aku nk siapkan keje ni.. nnti SMALL BOSS aku bising.. huhu.. ni curi2 sebb die meeting,..

key chow n adios.. selamat menjalani ibadah puasa.. n selamat menyambut aidilfitri yang bakal menjelma..

2 comments:

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

haha..aku nye tmpt sarang tkus lg shantekk kowt..

azalea said...

hehe siyot ko.. nie menandakan aku tersangatla BZ..