Monday, September 14, 2009

PD Program ...part 2

status ari ni : letih + ngantuk yg amat + busan...
tapi aku gigihkan jiwa, jari jemari n otak utk memerah otak menghapdate n3 ni..huhu (nnti ain nangis lak... klu aku tak hapdate...:( ..)
tentang isu event ktorg semalam..
syukur semua ok, walupun ade sedikit kekalutan ketika majlis...
so the motivation from this event setiap masalah ade penyelesaian.. setiap kesulitan kena ada tolak ansur n pentingnya perbincangan utk settle kan semua masalah.. yg penting KERJASAMA...huhu jgn pentingkan diri sendiri...
guys : Dunt Be ANGER, coz the effect of ANGER is Bleeding... hehehe (memang saje nk eja salah.. nk cover line.. hanya mereka yg mengerti je faham.. hehehe wink2 to ain n fariza..)
sila la muntah tengok pose2 gedik we oulllls..

jam 12 tghari.. hanya kami ber6 didalam van.. + pemandu n chief sponsor commitee, Suhairi.. yg lelain naik bas...POSING itu Harus

hahaha terkuzut ka tetiba pic aku bertudung... hmm actually event kitaorng ni di sekitar n di dalam masjid.. jadi semua adalah wajib kita menutup aurat..huhu..

masa ni baru je sampai kat perkarangan Masjid di kg. Sg. Bangkong, Sepang.. POSE lagi.. dussss pelempang kang sorang2..

dlm masjid pun nk posing kerrr.. masa ni utk majlis penyerahan sumbangan kepada warga Emas...
kami2 dibelakang tabir.. huhu
muka keletihan membersihkan masjid.. alhamdullillah amal jariah ni
aku yg terus gigih mengacau bubur lambuk.. ko tengok pakcik tu supervise aku tu.. jangan main2 yea...

mereka2 yg lain jugak.. CERAMAH SEBELUM WAKTU BERBUKA.....

Pemberian Cenderahati....oleh Timbalan Presiden...

kami2 yg lapar dan kehausan.. menunggu masa utk ngapppp

******POSING2 TIME ******

ain kitaorg tengok cicak.. ko muka takut je.. ko nmpat syaitan haiwani ke... uhuksss :(sekian.. selesai 1 event.. 3 minggu lagi event Seminar lak.. uhuksss berhari raya dengan tidak la aman..

tepat 10.30 kenderaan sampai.. tak sabar nk sampai umah.. terbayang2 tilam n bantal nk tido..

sekian, coretan kali ni.. c u all

nota celah jari.. selamat menyambut aidilfitri, semoga berbahagia selalu..

2 comments:

bogat said...

alhamdulillah.....
dptla kiranya istiqomah begini....
at 1st...x cam den mano satu ekaw neh...hehehe...tabahkan hati..ngeh3

azalea said...

hehehhee...tak kan ekau tak dapot cam den.. huhuhu... paling bersopan n ayu tu den la tu... kahkahakhaa