Wednesday, September 16, 2009

SELAMAT HARI RAYA...

syukur... setelah menjalani ibadah puasa ari ni ari ke-26, tinggal beberapa hari lagi kita akan menyambut lebaran yg mulia... semoga hati kita bertambah2 suci dan mulia hendaknya... di kesempatan ini, sya ingin mengucapkan "SALAM LEBARAN... kepada semua sahabat handai.... kaum keluarga,teman2 seperjuangan dan semua yg mengenali.... SELAMAT MENYAMBUT LEBARAN YG MULIA.. Semoga raya tahun ini akan membawa keberkatan dan keceriaan dalam hidup kalian... " Sebelum Cahaya Syurga terpadam.... Sebelum hidup ini berakhir.... Sebelum pintu-pintu taubat tertutup... Sebelum Ramadhan Berakhir... Sebelum Syawal Menjelang lagi... KU MOHON AMPUN DAN MAAF ZAHIR & BATIN... MAAF juga atas Segala PERTUTURAN yang tak tarjaga... JANJI-JANJI yang banyak terabai... Hati yang kadangkala TERABAI... dan Segala SIKAPKU yang kadangkala menyakitkan... SALAM LEBARAN UTK SEMUA...................... Nota celah jari : raya nnti blog ku maybe akan bersawang, coz aku akan membzkan diri menyiapkan asingment... huhu :(

6 comments:

Redbloodsnow said...

Suke giler zie bace quote yg ade aza redded kan tuh weh. cam best giler jek ayat tuh :)

btw, selamat hari raya yek aza ^_^

bogat said...

yolaaaaaa...eden pon mohon ampon maaf gak kek ekaw.....ntah dari mano ntah den terjah jo blog ko ni ha.....ngeh33...maafkan den yo cik 301( ntah apo makno no ni ntah)..semoga kita diberi kesempatan utk ramadhan yg akan dtg...ameenn

oranglidi said...

slamat hari raya!! hehe

triple x malaya said...

salam aidilfitri n salam blogger dari daku..

bogat said...

yeaaa..Selamat idul Fitri....( 2 kali den wish neh)...selamat semuanya eik....selamat drive..buka posa..sejahtera..dan apo2 laie laa...bior selamt semuanyerrrr....ameennnn

azalea said...

zie : kita pun suka kata2 tu..selamat hari raya utk zie gak.. semoga bahagia2 n ceria selalu key... :)

bogat : thanks bogat jadi pembaca setia carutan aku di blog ni.. hehe makna 301 tue?heheh biarlah rahsia.. selamat hari raya

orang lidi: selamat hari raya utk
awak gak...
Triple x : selamat hari raya n salam bloger utk awak gak..