Wednesday, August 19, 2009

.......

n3 yang tak bertajuk.....
menunjukkan aku dalam keadaan yg sangat bosan....
********
*******
******
*****
****
***
**
*
BENGANG....
SEMUA WEBSITE KENA BLOCK...
APER CERITA NI....
KEDEKUT.....
***
**
*
Busannn sangat2
***
**
*
sakit kepala
***
**
*
letih
***
**
*
need some rest
***
**
*
tak sabar nk habiskan study (sebabnya aku dah tak larat nk pergi ulang alik kelas...)
***
**
*
sekian...
nota celah jari : nama je nk tingkatkan inovasi n teknologi, tapi semua link kena block aper cerita...simpan je la citer2 tu... biar semua staf buta IT...B.E.N.G.O.N.G.

2 comments:

kakuna_daisy said...

SANGAT SOKONG...!!!! DAN SANGAT MARAH JUGAK NI...!! BENCI..!!! ARGHHH...

azalea said...

AMATLAH BODOH DIAORG NI.. KAKUNA APER LAGI... SANTAU LA DIAORG2 YG BAHALOL2 NI... DAH TAK DE KEJE SANGAT LA TU