Monday, August 3, 2009

my new sweetiessssttt...

fuhhh naper dgn manusia2 nie ha.. kenape hidup suka menyusahkan diri sendiri n org lain.. tak takut kena maki ker.. (bulp..bulp..bulp..klu takut tak de la diaorg wat hal kan..) mesti la aku sangat marah, sebb mereka2 yg tak suka berfikir ni telah menyusahkan hidup aku.. weekand lepas aku nk ke PC Fair kat KL Convention Center.. aku pun terlupa yg ari tu kecoh sal isu Demontrasi ISA...dah aku free waktu tu je...sekali hambikkk ko, jalan jem giler sana sini tutup... aku yg bangang jln KL ni terpusing2 la.. nasib baik naik kete aku yg chomel tu.. senang aku nk mencelah.. huhu... sekali lagihambikkk ko aku ikut smart tol.. huhu aku nervous la klu jalan bawah terowong ni.. hehe macam2 kat kepala otak aku ni...hehehe... klu terowong ni runtuh la,... aku ade org nk tahan aku la.. klu ade antu la.. kahkahkah.. but syukur akhir nya smpi gak kat KL CC tu walaupun agak lewat.. n i got this ...
my new sweetiest Card Reader.. huhuhu yg lama tak leh masuk memory card Xd huhu.. chomelll tak?
hehehe..sekian.. tu jew nk tunjuk...

4 comments:

lina om said...

aza....bz ke?
pe no tepon ko ek...?aku nk jmpe ko ler mkcik... =)

kakuna_daisy said...

huh,comel...comel gile vavi..! tapi tak cm vavi la..hahahah

azalea said...

vavi tu ayat ko la kakuna ...hahaha...

azalea said...

0123120634... naper ko rindu aku ker... hehehe