Wednesday, August 5, 2009

my new looking Chenta Hati...

remember tak previous n3 aku g PC fair.. selain dr card reader aku beli gak laptop Skin.. huhuhu kita tgk hasil nya yea.. setelah bersusah payah aku menampal benda alah ni dr kol 12 tghmlm di saat bulan mengambang sampai la kol 1 tghmalam.. (ayam itik lembu kambing pun dah tido.. aku lak melangak dok menampal benda ni.. )
korang tengok je la pix ni...

nie rupe sebelum laptop aku di solek n di touch up... hurmmm.. ok ni la hasil nya.... hahahah sesuai ke penampilan laptop aku ni dgn diri aku...

nota celah jari : sebb solek laptop ni, pagi tadi aku terbabas bgn tido 15 minit.. kahkakahkaha...

5 comments:

Raihanna said...

serius cun dah laptop kamo..
berbaloi tu usaha menampal ngan susah payah..
camana pc fair tu??
seronok x?
rai x sempat nak pergi..

azalea said...

hehehe mekacih rai... ade lagi 1, laptop skin gmbr peguin.. yg tu confirmmm lagi cun..(ceh perasann je kita ni...)
Pc fair tu ok bes la byk gadget2 yg best2, tapi target nk beli 2 tu jew..insyaallah tahun depan nk beli DSLR lak.. wish me got it key..
takpe tiap tahun ade PC fair, next time klu nk g leh kita teman.. tapi serius letih giler jalan.. can nk tercabut kaki

azalea said...
This comment has been removed by the author.
Fakhrul Zulhelmi said...

yg nk skin2 ni kenape
kan da xnmpk brand ape laptop tuu..

azalea said...

ala low profile takpe....aper ade pade jenama.. hehehe