Thursday, August 27, 2009

kita nk nie leh tak...

**********************
dah 3 ari buka dlm kelas tetiba teringin nk makan menu ni....

ada tak sesaper nk teman kita makan kat sini.. klu nk wat amal jariah kat kita bebulan puasa ni ok gak.. hehe.. semalam selak2 majalah tetiba nampak menu ni.. (dlm kelas bawak majalah..Uikksss nk kena pang sedas ni...oichhh) ehhh jgn salah faham yea..magazine ni sebb kena cari article..then dlm majalah ni ade isu article aku.. sayang nk koyak..bawak dgn majalah terus..

gambar ni cam menarik n tertarik je.. tak kira kita nk gak menu ni utk berbuka.. tak kira... cepat la ajak kita... huhuhu

*********************

tapi sempat la mms sesorang gambar ni.. hehehe (nak kena pang ni.. tak fokus dlm kelas)

MHI : bt terliur je nengok iklan ni..

haha see ada gak yg terliur..ni kan pulak aku..

tapi sowi tak balas sms sebb mlm tadi ade ala2 pre-test employment law nye subjek..huhu susah la camne aku nk jawab masa exam nnti ni.. huhu ade sesaper nk jadi cikgu aku tak.. please..please..please..

nota celah jari : haha tetiba jadi rajin lak update blog.

2 comments:

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

hepp...!! bkn rajin tu...tu sbb bos tade..hahhaahah...merdeka kamu seminggu kan...ehee..

azalea said...

hahaha tau takpe..bahagia rasanya hidup aku seminggu ni.. tenang je mata fikiran aku.. kihkihkih... kena kumpul semangat utk next week lak