Friday, August 14, 2009

IT'S FRIDAY...

*********************************
horaaayyyyy...(lompat sikit.. hehehe tipu je..kat office mana leh lompat2) hari ni JUMAAT dah.. kenape dengan JUMAAT...ade aper dengan JUMAAT... hehehe utk org yg mcm aku mesti la JUMAAT yang sangat2 ku nantikan....
YANG SERONOKNYA...
***
**
*
first...ari ni boss aku takde...hehehe..aku rasa tenang tak pandang muka die (erkkkssss mati aku klu die tau...)oh god...jgn la die baca blog aku...hehe..
second....aku takde kelas malam ni.. (nak rehat n tido).. :-( sebb takde saper nk ajak aku dating...uhukssss
3rd .... esok n lusa aku CUTI..hehe byk benda nk buat masa cuti2 ni...
4th....Yang paling penting...JUMAAT adalah penghulu segala HARI...doa2 mudah termakbul insyalllah
TAK SERONOKNYA...
***
**
*
1st - mungkin aku akan feel BORED...
2nd - kena study utk TEST monday...
3rd - nk mengemas n membasuh...hehe ada sesapa nk tolong tak..
4th - lepas ahad jumpe balik ISNIN... huhuhu busannnnn
Sekian, wah lebih byk TAK SERONOK dr seronok...bahaya gak ni...
*****************************
nota celah jari : to my beloved friend, Tabahkan diri key..

2 comments:

Raihanna said...

hehe..rai pun suka ri jumaat..
sebab sabtu and ahad cuti!!!!
hahahaha
yes2

azalea said...

betul tapi tak suka ahad sebb lepas ahad, isnin keje,..huahauhua mesti bz...
rai camne praktikal best tak