Friday, August 28, 2009

si Baju Merah..

di hujung2 bulan ni biasalah.. gaji masuk 2 @ 3 hari kempis balik poket coz bayar hutang.. hehehe
so di hari jumaat yg rehatnya agak panjang, aku , cik kakuna n cu n g Alam Sentral coz, CIMB di sebelahnya.. huhu nk bayar hutang piutang.. (erksss banyak lagi hutang MY SLK aku ni rupanya...) suasana di dalam bank.... tenang setenang2 nya.. hehehe...jumpa 2 orang akak senior tempat aku keje, tapi lain department n jabatan... borak2 sementara menunggu giliran aku.. macam2 citela kuar..haha no bertuah aku ari ni 2043...hehehe sekejap jer dah sampi turn aku.. tak yah aku terjengul2 lelama dlm bank tu... settle semua ktorg ber3 jejalan kat ruang legar Plaza Alam Sentral.. huhu cadangnya nk cari buah utk bawak ke umah member aku... coz dia jemput utk buka puasa.. bertuah kitaorang dpt kawan mcm muq n jiha.. hehehe. rajin kenyangkan perut kitaorg.. alhamdullillah semoga Tuhan Murahkan rezeki kalian.. amin.. tetiba aku berkenan dgn this thing.. korang rasa ok tak utk aku (bg yg kenal fizikal n mental aku....ok tak ?)

nie pilihan pertama.. ok tak..aku tengok cam cantik jer.. bju ni kurung moden ..

yg merah ni tetiba aku berkenan sangat2...jatuh cinta pandang pertama.. huhu

nota celah jari : korang rasa aku dapat pakai salah satu baju ni di hari raya tak.. huhu.. teringin nya

4 comments:

oranglidi said...

yang merah tu memang lawa!!

azalea said...

hehe lawa kan....

Redbloodsnow said...

OMGGGG...yg kaler merah tuh mmg memakau okeh. pe lg..rembaaattttt cpt sblm org len rembat.

:P

aza@cik301 said...

redbloodsnow : zie, kita dah rembat pun.. hehehehe...puas ati la...berbaloi2