Friday, August 7, 2009

Jumaat di Nando's...

mcm biasa klu jumaat waktu lunch yg agak panjang, ubah selera la...takkan nk makan kat kafe jew... busann gak.. sambil2 tu leh cuci mata....
so ari ni perut aku telah di kenyangkan oleh ayam2 Nando's...Yummy...yummy...
yea cik perisa aper.. tanye si abg pelayan..

cik2 n puan2 : semua hot ok... (kecuali kak tina...lime...)uhukkkssss memang hot pun.. services ouuuuttttt gilers lembab.. kepada pekerja2 Nando's sebb kelembapan korang.. kitaorg siap snap gmbr lampu ni lagi.. ini menunjukkan kitaorg sangat la menyampah tengok korang serve tetamu.. hellu we come, we eat, we pay ok...

kak tina pandang camera la.. huhu tangan dak terencat di situ.. nadia suka buat posing terencat.. hahaha..

3 coke n 2 mineral water.. coke 4 me.. its...mine... yummy..yummyyy with extra hot souse...

Jom la makan aku lapar... kata cu n... ko tengok bibir die panjang.. kak tina tu muka naper.. cam tak puas ati jer.. hahaha..

yg ni aku nye...1/4 chicken

nota celah jari : si kakuna takde sebb die cuti khamis n friday.. balik kampung.. aku pun nk balik kampung malam ni... naik bas jer sebb malas nk drieve..mummy n daddy jgn lupe amik anak mu ini di bustop yea...

2 comments:

kakuna_daisy said...

OO..makan nandos ye....cettt....aku makan ayam gak,tp ayam goeng je kt umh..hahhaha...mesti korang tringat kt aku kan time ni.hik hik hik..

azalea said...

huhuu perassaaannn .. boleh lak.. teringt kat ko sebb tak de saper yg nk mencarut masa waiter tu buat muka sial kat kitaorg,....